Visa utbildning.se som: Mobil

Grundläggande svetsutbildning

Nercia Utbildning AB
Kort om utbildningen
5 dagar
15 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Karlskoga

Kursbeskrivning

Grundläggande svetsutbildning


Förutsättningarna ändras ständigt i den svetsande produktionen. Ny produktion kan kräva behov av annan svetsmetod men även personalens kompetens behöver dokumenteras och upprätthållas. Utbildningen syftar till att deltagaren ska förstå svetsmetodens möjligheter och begränsning, behärska tekniken och att kunna orientera sig i de gällande regelverken.

Innehåll

Vikten av att visa och tala om kvalitet och nödvändig svets för att vara godkänd i olika svetslägen. Under veckan går man igenom materialkunskap och hur man reparerar brustna detaljer. Vi tittar på olika svetsar och vad man bör göra för inställningar för olika jobb. Vidare gås igenom vad en WPS är och hur den är uppbyggd. Deltagarna svetsar på varsin svetsmetod. MMA, MAG, och TIG. Vi byter metod när det känns rätt för deltagaren. Målsättningen är att de skall få möjlighet till att prova de olika metoderna så mycket det bara går under 1-2 veckors tid.

  • Användningsområden.
  • Hälsa och säkerhet
  • Utrustning och tillbehör
  • Underhåll av utrustning och tillbehör
  • Tillsatsmaterial och gaser
  • Svetsteknik t ex val av svetsfog, bindfel, porer etc.
  • Aktuella standarder

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande svetsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nercia Utbildning AB

Nercia Utbildning AB

Nercia Utbildning

Nercia är ett privatägt utbildningsföretag som har mer än 25 år i branschen. Nercia kompetensutvecklar medarbetare från såväl företag som offentliga verksamheter inom områden som ledarskap, produktivitet/kvalitet, marknad/ekonomi, el/teknik och data. Metoden är i första hand att utveckla företagsanpassade utbildningsprogram i...


Läs mer om Nercia Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nercia Utbildning AB

Grusgropsvägen 2
702 36 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grundläggande svetsutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 319 recensioner.
Alla recensioner för arrangören