Visa utbildning.se som: Mobil

Affärsmannaskap

Nercia Utbildning AB
Kort om utbildningen
Anpassad
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Affärsmannaskap – företagsanpassad


Utbildningen i affärsmannaskap har som mål att ge verktyg till hur man ökar affärerna samtidigt som kundnyttan tillgodoses och man på sikt både får nöjdare kunder och bättre lönsamhet. Utgångsläget är frågan “Hur kan företaget hjälpa kunden”?

Exempel på innehåll


Systematisk försäljning ger en plattform för att effektivt bygga långsiktig försäljning och lönsamma affärsrelationer med rätt kunder. I begreppet affärsmannaskap rymmer förhållningssätt, attityder & värderingar, etik & moral etc. Vi pratar även om bl.a. paketering av erbjudandet, vikten av kundnytta, kundvärdeanalys (nki) samt relationsmarknadsföring.

Företagsanpassad utbildning

Att sätta samman företagsanpassade utbildningar är en av våra främsta styrkor. Vi utgår från företagets nuläge och anpassar utbildningen för att uppnå önskat framtida läge.

Alla våra utbildningar kan kombineras och anpassas efter era behov och önskemål vad gäller tid, utbildningsform och studietakt etc. Välkommen att kontakta oss!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsmannaskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Nercia Utbildning AB

Nercia Utbildning AB

Nercia Utbildning

Nercia är ett privatägt utbildningsföretag som har mer än 25 år i branschen. Nercia kompetensutvecklar medarbetare från såväl företag som offentliga verksamheter inom områden som ledarskap, produktivitet/kvalitet, marknad/ekonomi, el/teknik och data. Metoden är i första hand att utveckla företagsanpassade utbildningsprogram i...


Läs mer om Nercia Utbildning AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Nercia Utbildning AB

Grusgropsvägen 2
702 36 Örebro

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Affärsmannaskap!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 319 recensioner.
Alla recensioner för arrangören