Visa utbildning.se som: Mobil

Projektkunskap

Mindset
Kort om utbildningen
Anpassat
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: Projektkunskap

Kundanpassad utbildning – Projektkunskap

Utbildningen i projektkunskap fokuserar på att ge deltagarna en ökad förståelse och kunskap om projektarbete. De får konkreta verktyg att använda i det dagliga arbetet och en grundplattform att verka utifrån i ett projekt. Vill ni gå i mål som planerat? Med talang och sunt förnuft kan man ta sig en bit, men aldrig hela vägen. Kunskap om modeller, struktur och vilka verktyg som finns att tillgå ger bättre kontroll. En kontroll som krävs för att driva projektet - med kraft och precision - till målet. Projekt ska i regel upp­fylla kritiska mål på begränsad tid med en begränsad budget.

Exempel på innehåll är:

  • Vad är ett projekt
  • Projektorganisationen – roller och ansvar
  • Projektarbete – faser, beslutspunkter och milstolpar
  • Projektmål och effektmål
  • Uppföljning och rapportering
  • Framgångsfaktorer för lyckad leverans och avslut
  • Personlig handlingsplan – stöd för tillämpning i det dagliga arbetet

Anpassade utbildningar

Denna utbildning är ett exempel från vårt kundanpassade utbildningsutbud. Utbildningen och dess innehåll anpassas efter specifika behov, utmaningar samt önskemål om beteendeförändring och resultat, i samråd med dig som kund.

Film om Mindset

Mindset utbildar individer och organisationer inom områdena ledarskap, projektledning, affärsmannaskap och kommunikation. Med våra kunders bästa för ögonen ska vi bevisa att bra utbildning ger bestående effekter. Det är vårt sätt att göra världen bättre. Organisation för organisation, människa för människa.

Mindset

Mindset

Med närmare 20 års erfarenhet i branschen är vi ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom Ledarskap, Projektledning, Kommunikation och Försäljning/Affärsmannaskap. Vi har ett gediget utbud av Öppna utbildningar på alla nivåer, såväl som Anpassade utbildningslösningar. Välkommen till oss och utbildning...


Läs mer om Mindset och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektkunskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Mindset

Mindset

Mäster Samuelsgatan 60, 10 tr
111 21 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projektkunskap!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 689 recensioner
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Praktisk projektledning hos Mindset

Linda Kumlin arbetar på Vattenfall och gick Projektledarprogrammet hos Mindset, ett program på sammanlagt nio dagar uppdelat i fyra moduler. 

Läs mer