Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Coaching – Fördjupningskurs

Khraft AB
Kort om utbildningen
4 dagar
27 685 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-01-12 18:00 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-12-20
Öppen utbildning
   
Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

Learn Coaching Advanced är för dig som vill fortsätta utvecklingen inom coaching som ledare, HR, konsult eller professionell coach.

Vi ger dig verktygen, feedbacken och stödet för att bli en professionell coach.

Utbildningen ger dig möjlighet att söka certifieringen Professional Coach Certification (PCC) hos International Coach Federation (ICF). Certifieringen är internationellt gångbar och ofta ett krav idag i svenska organisationers upphandlingar av coachning.

Vi ser att behovet av coaching i samhällets olika områden är stort. Vi bhöver bli fler coacher inte färre.

Trots behoven i smahället kämpar många coacher med att hitta sin nisch för sitt coachföretag och hitta sina kunder...  Efter avslutad utbildning hos oss har fått verktyg till ditt nästa steg inom coachingen 

Vi ger dig våra bästa tips och erfarenheter, relaterat till branschens utveckling. Vi erbjuder dig en utbildning i framkant!

MED ANLEDNING AV Covid -19
Vi begränsar våra grupper till högst 12 personer och använder lokaler med möjlighet att vara på 2 meters avstånd. Ventilerar och tar pauser. Handsprit och möjlighet till handtvätt finns i anslutning till lokalen. Förtäring serveras i enlighet med rekommendationerna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Vi vänder oss till dig som 

  • har gått Learn Coaching grundutbildning, alt. likvärdig coachutbildning
  • vill fortsätta utvecklas som coach
  • forma din egen coachverksamhet som extern eller interncoach
  • certifiera dig hos International Coach Federation (ICF) till Professional Certified Coach (PCC)
  • är ambitiös med vad du vill åstadkomma
  • vill förbättra dina coachförmågor i ditt ledarskap, som HR, konsult eller något annat...

Video

Fortsatta studier

MENTORCOACHING

Vi erbjuder både mentorcoaching till dig som önskar fortsätta utvecklingen inom coachingen och development session som du kan läsa mer om här nedan. Mentorcoaching är 10 samtal med en erfaren coach som ger dig mentorskap utifrån att ha lyssnat på din coaching. Utifrån ICF Kärnkompetenser får du i samtalet arbeta med mentorcoachen kring hur du kan utvecklas vidare. I våra Mentorcoachpaket ingår 3 individuella samtal och 7 timmar som görs i grupp. Till de tre individuella samtalen har du spelat in och transkriberat en coachingsession som du genomfört med en klient. Materialet går mentorcoachen igenom inför mentorcoachsamtalet och utifrån det samtalar ni samt gör en utvecklingsplan.

DEVELOPMENT SESSION

Är för dig som vill få en återkoppling på din coaching för att se hur du ligger till i coachingen. Du har coachat ett tag sedan du gick coachkurs och behöver lite ny inspiration och återkoppling. Du köper ett DSpaket spelar in din coaching skickar inspelningen till en av våra Coachinstruktörer. Du får ett samtal där vi går igenom dina styrkor och utvecklingsområden som coach.

ALUMNI & FRIENDS

Event och utbildningsdagar du och dina vänner är varmt välkomna till för inspiration, kunskap och nätverk.

Att vara medlem i Alumni kostar inget i samband med event och utbildningsdagar kan det vara en kostnad för att täcka utgifter.

Upplägg

Vi erbjuder en utbildning med två moduler. Däremellan möts vi för virtual sessions, detta ger dig möjlighet att få en bra process i din egen utveckling.  Det ger dig en kostnadseffektiv kurs och bra för miljön då vi minimerar resor. Många fördelar med detta tycker våra deltagare. Virtual sessions är oftast mellan 18-20:00 på kvällstid.

Coachprojekt och forskningsstudier som fördjupar dina coachkunskaper och säljkompetens.

Mentorcoaching ingår i kursen.

På modulerna maximerar vi möjligheterna till träning och feedback. Förbered dig på intensiva och roliga dagar.

Vi finns i STOCKHOLM, OSLO OCH LONDON

När vi håller kurs i Stockholm är vi alltid på vackra Långholmen med möjligheter till både vandrarhem och hotell, shopping och fina promenadstråk eller en löprunda med morgondopp. Vi lägger stor vikt vid miljön på våra utbildningar!

Tid & plats

Långholmen

Datum 2021

Modul 1        21-22/1 kl. 10.00 - 19.00

Modul 2       12-13/4 kl. 09.00 - 15.00

Virtual sessions: 12/1, 2/2, 16/2, 9/3, 6/4 och 27/4 kl. 18.00-20.00

Plats

Vackra Långholmen hotell och konferens, STOCKHOLM

Investering

Priserbjudande!

Anmälan före 1 november ger 1000 kr rabatt

27 685 kr exkl. moms

Varav anmälningsavgift 2 400 kr exkl moms

Delbetalning är möjligt.

Mat & logi

FikaLunch, kaffe, te och frukt ingår under kursdagarna.

Boende får man själv stå för. Långholmen erbjuder fina boendemöjligheter i flera prisklasser. Tidigare deltagare brukar ge rådet att bo på Långholmen, ett stort värde i att ge sig själv den extra tiden för reflektion och gemenskap.

Erbjudande

Priserbjudande!

Anmälan före 1 november ger 1000 kr rabatt

27 685 kr exkl. moms

Anmälningsavgift 2 400 kr exkl moms

Kursledare

Instruktörer
Toril Nygreen Grave; PCC, Exec. Coach, instruktör och utbildar med rykte om sig att vara tuff och rak.

Jenny Bergh: PCC, Exec. Coach, konflikthanterare, instruktör och utbildare. Erkänd för sitt ledarskap såväl som pedagogiska förmåga.

Båda coachar till vardags, har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap såväl som ledarträning. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kompetenser så att du får det allra bästa med dig.

Examen, diplom m.m.

Kursintyg för dina studier i professionell coaching erhålls efter avslutad kurs.

Om godkänd vid coachexaminationen erhåller du möjlighet att söka den Internationella certifieringen, PCC Professional Certified Coach hos International Coach Federation (ICF). Vi är behjälpliga med hur du går till väga med din ansökan.

Learn Coaching är en Accredited Coach Training Program (ACTP, ICF). Det innebär att vi är en av en handfull coachutbildare Skandinavien som har ICFs förtroende att examinera coacher för certifiering.

Certifikat

PCC

PCC

Syftet med certifieringssystemet är att säkerställa kvaliteten på coaching runt om i världen enligt ICF:s etiska standarder. ICF har utformat elva kärnkompetenser som varje coach bör besitta.

Hos ICF finns tre certifieringsnivåer och varje nivå innehåller specifika krav som ska vara uppnådda. PCC är det andra steget.

Läs mer om PCC

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Coaching – Fördjupningskurs , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 15 recensioner.

Lillemor Ivansson
(5)
Efter den avslutade grundutbildningen, som gav mersmak, anmälde jag mig till coaching advanced. Det är en förmån att, i sin mentorcoaching, få ta del av två professionella coachers mångåriga erfarenhet och kunskap!
Jenny Bergh Kommentar:
Tack Tack för din fina recension av vårt nya utbildningskoncept LEARN Coaching. Glad att du valt att arbeta vidare med oss!
Annili Sylvèn
(5)
En utbildning som fått mig att växa som coach och inte minst som människa!
Jenny Bergh Kommentar:
Tack för din fina recension Annili glada över att du valt att gå hos oss och att du gillar vårt nya utbildningskoncept LEARN Coaching!
Tor Berggrund, PurpleTree AB
(5)
Har påbörjat kursen Learn Coaching - Advanced och är mycket nöjd så långt. Både kursupplägget och ledarna andas professionalism. Jag rekommenderar kursen!
Jenny Bergh Kommentar:
Tack Tor att du valde vår fortsättningskurs och att du valt att dela din upplevelse här. Värdefullt! Nu fortsättter vi coachutvecklingen!

Khraft AB

Khraft AB

Med coaching som verktyg

KHRAFT startade redan 2004 som en sidoverksamhet som idag vuxit till en verksamhet med tre ben: Utbildning, Coaching och HR-partner. Vi har lång erfarenhet inom respektive område och våra konsulter är alla seniora och med en bredd av olika inriktningar...


Läs mer om Khraft AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Khraft AB


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar