Visa utbildning.se som: Mobil

Elsäkerhet för belysning - IEC/EN 60598-1, ed 8

Intertek Academy
Kort om utbildningen
1 dag
6 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-05-11 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
6 900 SEK
2021-05-11

Stockholm
6 900 SEK
Hösten 2020

Kursbeskrivning

Utbildningen behandlar kortfattat regelverket kring produktansvar och CE-märkning. Vi går igenom standarden och belyser viktiga konstruktions- och säkerhetskrav, vad de innebär och hur man gör för att säkerställa att produkten uppfyller kraven. Vi kommer bland annat att behandla Functional Safety, Skydd mot elchock, IP-klassning, Komponentutvärdering och Konstruktionskrav. Förutom själva standarden avhandlar vi kortfattat även EMC, ErP och förbjudna substanser (REACH, RoHS). 

Utbildningen bedrivs i huvudsak som föreläsning och varvas med konkreta exempel på hur man ska tolka och använda IEC/EN 60598-1

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

El- och elektronikkonstruktörer, utvecklingschefer, utvecklingschefer, kvalitetschefer, inköpare och andra som vill få grundläggande kunskap om standarden.

För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen bör du ha läst igenom standarden och ha viss erfarenhet av konstruktions- och säkerhetskrav. 

Kursledare

Viktor Rubin. Viktor har lång erfarenhet som både provningsingenjör och rådgivare inom belysning sedan 20 år tillbaka. Han arbetar idag som Technical Leader, Lighting Products, Intertek. Viktor har lång erfarenhet av produktsäkerhetsfrågor och deltar i tekniska kommittén TK34. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elsäkerhet för belysning - IEC/EN 60598-1, ed 8, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elsäkerhet för belysning - IEC/EN 60598-1, ed 8 från Intertek Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elsäkerhet för belysning - IEC/EN 60598-1, ed 8!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar