Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

EQ coaching program

Inspiro EQ Consulting AB
Kort om utbildningen
ca 6 mån
34 900 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Du som aktivt vill arbeta med din emotionella intelligens för att stärka ditt ledarskap, finns denna möjlighet att gå ett individuellt coachprogram baserat på din EQ-profil. Genom kartläggningen av din EQ-profil får du insikt om vilka områden som du har som styrkor respektive utvecklingsområden. För att kunna nå ett önskat resultat krävs att man aktivt arbetar med sina EQ-förmågor. Detta gör man bäst genom individuell coaching.

Inspiro EQ Consultings individuella utvecklingsprogram har därför skapat ett unikt coachprogram för dig som vill stärka din emotionella intelligens. Programmet består av:

  • Inledande samtal
  • EQ-test med personlig fördjupad återkoppling
  • 6 stycken coachande samtal
  • Återmätning av EQ-test
  • Avslutande samtal

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Coachprogrammet vänder sig till dig som är chef och som vill utveckla din emotionella intelligens i syfte att kunna hantera det komplexa utmaningar som finns i arbetsvardagen på ett mer kvalitativt, hållbart och framgångsrikt sätt.

Upplägg


Inledande samtal

Inledningsvis sker ett trepartssamtal mellan dig som individ, din chef och konsult från Inspiro EQ Consulting för att tillsammans skapa gemensam utgångspunkt för utvecklingsprogrammets olika delar.  Syftet med samtalet är att närmaste chef på ett konstruktivt och dynamiskt sätt i arbetsvardagen ska kunna stödja dig att ta vara på dina styrkor för att nå ett önskat resultat.  

EQ-test med återkoppling

EQ-testet ger en grundlig bild av dina förmågor. EQ-testet mäter:

  • Självkänsla, självförverkligande och känslomedvetenhet
  • Känslouttryck, självhävdelse och självständighet
  • Sociala relationer, empati och socialt ansvar
  • Problemhantering, realism och impulskontroll
  • Flexibilitet, stresstolerans och optimism

EQ-testet genomförs online och tar cirka 20 minuter. När testet är genomfört sker ett samtal med personlig återkoppling. 

Coachande samtal

Därefter startar en serie coachande samtal där ditt nuläge definieras. Syftet med metodiken är hjälpa dig att få tillgång till sin egen expertis samt inre drivkraft och motivation för att ett önskat resultat ska uppnås utifrån EQ-profilens kartläggning. 

Coachningen handlar om att gå framåt och hjälpa dig som individ att förbättra dina individuella prestationer, vilket får dominoeffekt ifråga om arbetsgruppers och hela organisationens resultat. Efter serien av coachande samtal sker en återmätning av din emotionella intelligens, för att på så sätt kunna se vilken effekt som har skett.

Avslutande samtal

När serien coachande samtalen är genomförda sker återigen ett trepartssamtal mellan individen, dennes chef och konsult från Inspiro EQ Consulting för att tillsammans samtala om resultatet och vad som blir nästa steg framåt.  

EFFEKTER

En investering i att kartlägga och utveckla din emotionella intelligens kommer att förbättra ditt sätt att leda dig själv och andra samt din förmåga att kunna hantera de komplexa utmaningar som finns i arbetsvardagen.  För din organisation kommer ett utvecklande av din emotionella intelligens innebära ökad effektivitet, högre produktivitet och lägre personalomsättningskostnader. Det i sin tur kommer leda till en ökad arbetstillfredsställelse och ett personligt välbefinnande för både dig som chef och för dem du leder.

Tid & plats

Uppstart enligt önskemål.

Investering

34.900 kr +moms 

Erbjudande

Boka upp en EQ coaching innan 30 juni inför hösten så får du 2000 kr rabatt!

Kursledare

Coachingen hålls av någon av våra ICF certifierade coacher.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om EQ coaching program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Inspiro EQ Consulting AB

Inspiro EQ Consulting AB

Vi utvecklar chefer till hållbara ledare

Inspiro EQ Consulting AB är ett konsultföretag som etablerades 2009. Vi som är konsulter är ICF-certifierade coacher på ACC-nivå med mångårig erfarenhet inom chef- och ledarskapets olika delar. Inspiro har certifikat för flera arbetspsykologiska tester inom EQ, ledarskap och analys. Vi...


Läs mer om Inspiro EQ Consulting AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inspiro EQ Consulting AB

Stortorget 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera EQ coaching program!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar