Inga recensioner än

Hållbarhetsanalys

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
14 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
14 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
28 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 14 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Från planering och faktainsamling till färdig rapport

  • Så integrerar du hållbarhet i verksamheten
  • Koppla till Agenda 2030 och de globala målen
  • Hantera målkonflikter

I den här kursen kommer du att få kunskaper om de grundläggande kraven för att integrera hållbarhet i verksamheten och koppla dem till de globala målen. Du kommer också att lära dig om principerna för hållbarhet för en rättvis omställning samt använda verktyg som t.ex.Hållbarhetstrappan. Du kommer också att få praktiska exempel på hur man genomför en hållbarhetsanalys på grundläggande nivå och bedöma hållbarhetspåverkan på ekologisk,social och ekonomisk nivå.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 september, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som är involverad i hållbar verksamhetsutveckling. Du kan vara t.ex. projektledare, projektmedlem, utvärderare, företagare, controller, ekonom, hållbarhetsanalytiker, HR-specialist eller i annan roll ha ansvaret för att säkerställa att verksamheten är hållbar och kopplad till de globala målen i Agenda 2030.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbarhetsanalys, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights