Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Företagsuniversitetet

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 909 recensioner.

Brekke
Kort, koncist och pedagogiskt.
Elin Löfberg
Bra grundkurs att bygga på!
Ernesto Figueroa
Kanonbra kurs som ger mycket bra kunskap och som ger möjligheten att utvecklas som säkerhetschef. Kursmaterialet är något torftigt, glöm inte det viktigaste... Nätverka med dina kollegor, de kommer att vara en god resurs för dig i framtiden.
Otto Soriano
De exempel vi fick under de fysiska kursdagarna var väldigt konkreta. Varje dag hade ett nytt ämne där kursledarna från Lunds universitet berättade om sina erfarenheter. Utifrån det blev det jättebra diskussioner där även vi kursdeltagare delade med oss om hur vi jobbar. Då får man ju konkret in ett tänk som man kan ta med sig tillbaka till arbe...
Visa mer
Maria Bjuresäter Östlund
Vi var ett mycket trevligt gäng och fick bra kontakt. Våra 2 handledare var också mycket kunniga och trevliga. Jag fick en liten nytändning och inspiration.
Marie Berggren Berggren Eliasson Ström Konsult AB
Utbildningen höll inte måttet mycket pga dålig lärare. Utbildningen skulle vara i två dagar men dag 2 gick vi 3 timmar tidigare vilket gör att du inte får vad du betalt för.
Ylva på Företagsuniversitetet Kommentar:
Hej Marie! Tack för att du tog dig tid att prata med oss i telefon härom dagen. Vi vill åter igen be om ursäkt för att din upplevelse hos oss inte blev som förväntat. Vi uppskattar verkligen din återkoppling och har självklart pratat med kursledaren. Vi hoppas att du känner dig nöjd med den kompensation vi erbjudit.
Per-Erik Liljebjörn, Uddeholms AB
Kursen har ett mycket bra upplägg då den blandar föreläsningar, frågor och diskussioner på ett intressant och lärande sätt. Genom diskussionerna i gruppen får man höra hur andra hanterar olika situationer som kan uppstå. Det gör att man får nya sätt att se på olika lösningar i sin egen verksamhet. En mycket bra och intressant kurs som verklige...
Visa mer
Sara Wilson, Factoringgruppen
Sofia Saar, Internrevisor på Mazars SET
Ett brett övergripande innehåll med baskunskaper som är värdefulla för en Compliance Officer.
Johanna Mered, Senior Compliance Specialist på Entercard Group AB
En mycket relevant utbildning för personer med någon form av Compliance erfarenhet sedan tidigare. Bra fördelning mellan teori och praktik.
Anders Hjelm, Head of Compliance Folksam Liv
Kursen gav mig både en bred inblick i det praktiska compliancearbetet och skarpa tips på hur man når framgång i rollen som compliance officer.
Angelina Madunic, KPMG
Både föreläsare och deltagare är generösa med att utbyta tankar och erfarenheter kring regelefterlevnad i praktiken.
Annika Wegnebring, Vallentuna kommun
Jag tycker att det var en väldigt bra utbildning. En tänkvärd kurs på många sätt och kändes aktuell och uppdaterad med den senaste informationen inom området. Jag fick med mig många tänkvärda tips och idéer om hur jag ska utveckla mitt sätt att arbeta och använda mitt fokus. Jag har redan rekommenderat kursen för några kollegor och uppmärksa...
Visa mer
Susanna Avedal, Megger Sweden AB
Fick bra repetition av rekryteringsområdet samt nya tankesätt och reflektioner som jag kommer att ha stor nytta av framöver. Mycket bra lärare.
Catrin Eriksson, Tykoflex AB
Anna Öster är en fantastisk kursledare. Kursen va på en perfekt nivå för att kunna tillämpa i det vardagliga försäljnings och inköpsarbetet. Vi deltog som en grupp med både säljare och inköpare vilket är att rekommendera.
Magdalena
Bra övergripande kurs för dig som vill lära dig mer om köplagen, inco terms och vem som ansvarar för vad vid ett köp. Saknar dock det praktiska av att utforma avtal och vad som bör finnas med. Ser kursen som mer utformat för säljare än inköpare dock en väldigt bra grundkurs för inköpare med. Superbra kursledare!
Emma Vilagos Säffle kommun
Väldigt lärorik kurs med en väldigt bra kursledare!
Linda Larsson Botkyrka kommun
Jenny Freding, Region Jönköpings län
En bred utbildning som ger inspiration och är lärorik för alla som jobbar inom administration och som vill "boosta" sig själva. Med föreläsningar om sociala medier, projekt, retorik, koordinering och presentation får man en bred grund att ta med sig tillbaka till sitt arbete.
Emma
Martin är kunnig, otroligt bra mötesledare, läser in sina kursdeltagare och väldigt pedagogisk. Upplägget var bra, jag känner att jag fick en bra grund.
Maria
Martin var mycket pedagogisk och tog sig tid till alla frågor. Man vågade fråga utan att känna sig dum
Andreas Håkansson . Camfil Svenska AB
Tycker det var en toppen bra utb. Upplägget var kanon.
Peter
Bra upplägg, positivt med liten grupp.
Ingela
Fredrik
Kompetenta lärdare som skapade ett bra klimat
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!