Praktisk redovisning III

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
13 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 15 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

När du arbetar med kvalificerad bokföring

  • Fördjupa dina kunskaper om redovisning och bokslut
  • 16 nyckeltal för rätt diagnos
  • Mycket praktisk träning

Företagsuniversitetet erbjuder kurser på tre nivåer inom redovisning, där du inte bara får bättre förståelse för företagets ekonomiska flöden, utan också blir tryggare i ekonomiarbetets olika delar. Praktisk redovisning I är grundkursen och riktar sig till alla som precis har börjat eller ska börja arbeta med redovisning, medan Praktisk redovisning II ger fördjupade kunskaper i exempelvis löpande bokföring, hantering av moms, periodiseringar och avskrivningar Praktisk redovisning III är en fördjupning, där det ingår mycket praktisk övning, bland annat i ett bokföringsprogram. Fokus ligger bland annat på att läsa och analysera olika rapporter ur bokföringen.

Det här är en kurs för dig som vill gå vidare till mer kvalificerade arbetsuppgifter inom bokföring. Du lär dig bl.a. att läsa och analysera rapporter samt att förstå och beräkna nyckeltal.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

13 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Medarbetare som arbetar med ekonomi och har gått kursen "Praktisk redovisning II" eller har motsvarande kunskaper. Deltagarna skall förstå grunderna i periodisering av intäkter och kostnader och hantering av skatter, avgifter och moms samt ha praktisk erfarenhet av redovisningsarbete.

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Lärare

Lärare
Christina Gyberg

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Praktisk redovisning III, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Therese
22 maj 2019

5 av 5

Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights