Konkurs och obestånd

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
2 dagar
Pris
15 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
30 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 15 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ditt agerande – avgörande för kreditförlusterna

Kursen hjälper dig att öka möjligheterna för att ert företag eller er bank kan erhålla betalningför fordringar i samband med att en kund likvideras, rekonstrueras, hamnar i ekonomisk kriseller försätts i konkurs.

När du får varningssignaler om att ett kundföretag är på väg in i en ekonomisk kris kräver dittagerande kunskap. Snabbt och rätt agerande kommer att vara avgörande för att undvikastora och kanske onödiga kreditförluster. Credmas kurs Konkurs och obestånd ger digkunskap i vilka möjligheter som finns i och med kunders oförmåga att betala. Vi går igenomdet praktiska förloppet inom företagsrekonstruktion och konkursförfarande samt nyheter ochrättsfall inom området. Vi ger också en överblick över möjligheterna att få vd, styrelse,aktieägare och revisor betalningsansvariga genom så kallat ansvarsgenombrott.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

30 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Målgrupp

Kursen vänder sig i första hand till kreditansvariga, kredithandläggare, controllers,ekonomiansvariga samt kundansvariga i bank och finansbolag.

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Lärare

Lärare
Bo Söder

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Konkurs och obestånd, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 33 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
15 maj 2019

Bra föreläsare, bra detaljnivå

5/5
Kursdeltagare
15 maj 2019

Bra att få diskussion om verkliga händelser, lättare att relatera till, fick ställa frågor och fick svar. Mycket bra kursledare. De delade med sig av sina vardagliga händelser.

5/5
Agneta Lindberg, Falkenbergssparbank
15 maj 2019

Föredragshållarna. Deras förmåga att anpassa diskussion /teori/praktik

Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights