Visa utbildning.se som: Mobil

K3 - Komponentavskrivningar

Företagsuniversitetet
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-30 - Stockholm
Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-03-30  
5 900 SEK
Malmö
2020-04-23  
5 900 SEK

Kursbeskrivning

Kursen "K3 - komponentavskrivningar" är speciellt framtagen för dig som ska upprätta eller medverka i arbetet med bokslut och årsredovisningar enligt K3 och som behöver skaffa dig eller fördjupa dina befintliga kunskaper om komponentavskrivningar. Kursen kombinerar teori med praktik och du får göra din egen komponentavskrivning under dagen. Du får även lära dig hur komponentavskrivningarna ska tillämpas, varför kravet har införts och hur ditt företag ska förhålla sig till detta.

Målgrupp

Kursen vänder sig till personer som ska upprätta eller medverka i arbetet med bokslut och årsredovisningar enligt K3 och behöver fördjupa sina kunskaper i komponentavskrivningar.

Syfte och Mål

Kursens mål är att ge kunskaper som behövs för att utföra bokslutsarbete fram till bokslutsdispositioner och skatt, arbeta utifrån de formella regler och krav som finns för K3 och framför allt ge fördjupade kunskaper i komponentavskrivningar.

Övrigt

Kursen kombinerar teori med praktiska övningar.

Investering

5 900 kronor exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om K3 - Komponentavskrivningar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...


Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Företagsuniversitetet

Box 10074
121 27 Stockholm-Globen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera K3 - Komponentavskrivningar!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 574 recensioner.
Alla recensioner för arrangören