Inga recensioner än

Att beställa IT-projekt

Företagsuniversitetet, i Stockholm
Längd
4 dagar
Pris
19 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
4 dagar
Pris
19 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
25 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 19 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Skapa rätt förutsättningar vid digitalisering av verksamheten

  • Gör beställning av projektet utifrån rätt behov och ett tydligt mål
  • Lär dig ställa rätt typ av krav och på rätt sätt
  • Säkra avtal och juridiken kring IT-projekt

För att lyckas med IT-projekt krävs det ett stort engagemang från beställaren som i ett tidigt skede av projektet tar ägandeskap, förbereder samt engagerar verksamheten samt är införstådd vad gäller för- och nackdelarna av vissa val gällande projektmetodik, kravspecificeringen samt projektmål.

Den här utbildningen ger dig som projektbeställare de kunskaper du behöver för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att projektet ska lyckas.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

25 september, 2023

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Företagsuniversitetet är certifierade av Almega

I maj 2021 fick Företagsuniversitetet Almega Utbildningsföretagens högt ansedda auktorisation och anses därmed uppfylla de fastställda kvalitetskriterierna.

 – Vi är stolta över auktorisationen. Det är ett formellt bevis på det som våra kursdeltagare och kunder alltid vittnat om: att Företagsuniversitetet står för hög kvalitet och att vi har system för att åstadkomma det, säger Stefan Haglund, Företagsuniversitetets vd.

 

Målgrupp

Kursen vänder sig till beställare av IT-projekt med liten eller ingen erfarenhet av att beställa projekt. Utbildningen passar verksamhetens ledning samt chefer som är med i processen att utföra beställningen samt även för projektledare som kommer att driva och ha ägandeskapet för IT-projektets implementering.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att beställa IT-projekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Företagsuniversitetet
Posthuset
Vasagatan 28
11120 Stockholm

Uppgradera dina kunskaper på Företagsuniversitetet

Hos oss hittar du den kunskap du behöver för att framtidssäkra dig i din yrkesroll. Vi erbjuder kurser inom allt från HR, ledarskap och kommunikation till säkerhet och ekonomi. Både öppna datumsatta kurser och företagsinterna skräddarsydda utbildningar. Hos oss hittar...

Läs mer om Företagsuniversitetet och visa alla utbildningar.

Highlights