Visa utbildning.se som: Mobil

AMA Hus 18

EGA
Kort om utbildningen
1 dag
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Endagskurs

I kursen tar vi upp de grundläggande reglerna, pyramidregeln, strukturen samt sambandet mellan AMA Hus 18 gentemot AMA AF 12 och AB 04 för tekniska beskrivningar enligt AMA-modellen. Vi går även igenom viktiga nyheter som finns i AMA Hus 18. 


Kursmål

Målet med kursen är att du ska få översiktlig kunskap om hur du använder och tillämpar AMA Hus 18. Du får även kunskap om dess koppling till entreprenadjuridiken.


Kursinnehåll

  • Uppbyggnaden och strukturen i AMA Hus 18, RA Hus 18, MER Hus och kodsystemet BSAB 96.
  • Hur olika handlingar fungerar tillsammans i förfrågningsunderlaget samt kopplingen mellan AMA Hus och AB/ABT, AMA AF och myndighetskrav.
  • Kort info i hur tekniska beskrivningar baserade på AMA Hus 18 upprättas.
  • En lättare övning i att hitta koder i AMA.
  • Övergripande information om vilka förändringar som är genomförda i förhållande till tidigare versioner av AMA Hus och RA Hus.


Förkunskaper

Det är en fördel att känna till och hitta i standardavtalen AB 04 och ABT 06. Erfarenhet från tidigare AMA är inget krav.


Övrig information

AMA Hus 18 och RA 18 ingår ej kursen. Dessa kan beställas via Svensk Byggtjänst 08-457 10 00 eller på Svensk Byggtjänst bokhandel. Där kan du även "prova på" AMA online i 14 dagar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

MålgruppGrund- eller repetitionskurs för projektörer, entreprenörer och beställare som måste kunna hitta i och förstå uppbyggnaden av AMA.

InvesteringI priset ingår kursdokumentation, digitalt kursintyg. Vid fysisk kurs bjuder vi på lunch samt för- och eftermiddagsfika.Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AMA Hus 18, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 1 recensioner.

Lisa
Hade förväntat mig en kurs i vad man som entreprenör ska tänka på när man får ett förfrågningsunderlag men detta var snarare en kurs i hur AMA-böckerna är uppbyggda, kod för kod. Det var alltså långt ifrån vad vi kände att vi betalade för utifrån den reklam som sändes ut för denna kurs som gjorde att vi anmälde oss. Kursledaren var dock entusias...
Visa mer

EGA

EGA

Vi utbildar byggsverige inom Entreprenadjuridik, AMA, Kvalitet, Arbetsmiljö och Projektledning. Våra kursledare är yrkesverksamma och vet vad som gäller ute i verkligheten inom byggbranschen idag. De har även insikt i vad du behöver veta för att stå rustad inför framtiden....


Läs mer om EGA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EGA

Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(3,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AMA Hus 18 från EGA, fyll i dina uppgifter: