Visa utbildning.se som: Mobil

Att planera och styra projekt

EGA
Kort om utbildningen
2 dagar
11 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-11 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Tvådagars grundkurs

Har du också funderat över vad som är skillnaden mellan framgång och fiasko i ett projekt? Kursen hålls av erfarna kursledare som får dig att tänka åt rätt håll.

Kursen ger dig möjlighet att lära dig grunderna i planering för att nå en framgångsrik projektledning: prioritera, strukturera, kommunicera, dokumentera och entusiasmera.

Framgångsrika projekt styrs och genomförs strukturerat samtidigt som viktiga beslut tas på väl analyserade grunder. En förutsättning är dock att projektledningen har gjort en genomarbetad och strukturerad planering som möjliggör att ha kontroll över tidplanen, kostnaderna och riskerna i projektet.


Kursmål

I kursen får du en djupare förståelse för kostnadsstyrning, tidplanering, riskanalyser etc, samt den planering som måste föregå dessa områden för att skapa planer som håller.


Kursinnehåll

Vi går bland annat igenom:

  • Visuell projektledning, dvs hur man med analoga hjälpmedel skapar en struktur som bidrar till både analys och förståelse.
  • Intressenter, krav, kvalitet, omfattning, risk, tid, kostnad, arbetsfördelning.
  • Metoder och verktyg för uppföljning och integrerad styrning av tid, kostnad och risker.

Korta teoretiska inslag kring allmänna principer för projektledning varvas med att deltagarna i smågrupper planerar ett exempelprojekt hämtat från byggbranschen.


Förkunskaper

Detta är en grundkurs men några års erfarenhet av praktiskt arbete i projektform kan vara en fördel.

InvesteringI priset ingår kursdokumentation, digitalt kursintyg. Vid fysisk kurs bjuder vi på lunch samt för- och eftermiddagsfika.Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att planera och styra projekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EGA

EGA

Vi utbildar byggsverige inom Entreprenadjuridik, AMA, Kvalitet, Arbetsmiljö och Projektledning. Våra kursledare är yrkesverksamma och vet vad som gäller ute i verkligheten inom byggbranschen idag. De har även insikt i vad du behöver veta för att stå rustad inför framtiden....


Läs mer om EGA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EGA

Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att planera och styra projekt!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att planera och styra projekt från EGA, fyll i dina uppgifter: