Visa utbildning.se som: Mobil
Sök utbildning
Sök arrangör
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Sök utbildning
Sök arrangör
Populära ämnen
Teknik
Ledarskap
Vård
Ekonomi
Arbetsmiljö
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås

Recensioner av EGA

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 29 recensioner.

Jonathan
Ebba
Bra digitalt format med klassrum och varierande uppgifter. Bra att varva med diskussion, föreläsning, pauser och olika grupprum. Tiden gick fort och man kunde behålla fokus. Skulle önska ännu större engagemang från kursledare. Bra med många exempel från kursledarens verklighet men man skulle kunna effektivisera utbildningen något för att hinna i...
Visa mer
Ann-Chatrin
Möjliggjorde delaktighet och diskussioner bland deltagarna och kursledaren. Mycket bra ordnat med pauser - blir lätt tungt att läsa/tolka lagtexter.
Björn
Tycker allt funkade bra, både rent tekniskt i digitala klassrummet och kursledaren som jobbade med de frågor som hon utbildade i, hon ingav bra förtroende och kändes påläst på ett ärligt sätt.
Jens
Bra kursledare som jobbar i branschen=uppdaterad om verkliga förhållanden. Jag jobbar med väg och anläggning, kursen riktar sig mot bygg. Tror det vore bra att köra kurser med inriktning väg/anläggning men förstår att det blir svårt att fylla platser.
Jennie
Anlitat en inspirerande kursledare som kunde förmedla innehåll i lag och föreskrifter och omvandla detta till verkliga case.
Roger
Kursledaren var riktigt bra under hela kursen, även under de "trötta timmarna".
Håkan
Kursledaren beskrev många händelser och då kan jag som person lättare lära mig. Jag tror att fysiska kurser är betydligt bättre.
Helena
En bra och engagerad kursledare! Bra upplägg och tempo.
Pär
Väldigt bra kursledare, kunnig samt trevlig och gjorde att det blev bra diskussioner. Möjligtvis val av bättre lokal (men det faller mest på att hotellet inte fick ventilationen att fungera...)
Miroslava
Hade en föreläsare med gedigen erfarenhet från branschen och ämnet som kunde förklara de teoretiska paragraferna med exempel från sina projekt. Ett önskemål om att pärminnehållet även skickas till deltagarna digitalt.
Nina
Tycker alltid att EGA har bra genomförda utbildningar
Andreas
Engagerade deltagarna och hade konkreta (verkliga) exempel så att man lättare förstod tilläpning av lagar och tilvägagångsätt.
Anna
Tyckte det var en bra kurs då det var många övningsuppgifter som vi fick diskutera och inte bara information att ta in.
Niklas
Jättebra kursledare
Cecilia
Erfaren kursledare som dessutom var en god pedagog
Issa
Bra kursledare samt heltäckande svar på alla frågor
Shafagh
Väldigt pedagogisk kursledare som lyssnade in publiken.
Isabella
Väldigt bra föreläsare! Bra upplägg på kursen.
Roger
Agneta
En bra upplagd kurs med mycket kunnig Kursledare. Tyvärr hade jag svårt att höra allt kursledaren sade då hon hade en tendens att mumla i slutet av varje mening. Det blev särskilt svårt när man började bli lite trött fram på eftermiddagen. Jag hade också önskat att vi jobbat mer utifrån frågorna som vi fått utdelade, kanske tillsammans med kursl...
Visa mer
Fredrik Nilsson, Sundbyberg Avfall & Vatten
Utbildningsmaterial och kunskapen hos föreläsaren var ypperligt men utbildning fallerar på att föreläsaren hela tiden kommer in på oväsentliga sidospår som tar upp halva dagen. Föreläsaren har en förflutet hos Trafikverket (Banverket/Vägverket) vilket gör att järnväg och väg fick alldeles för stort fokus. Vi som inte jobbar så mycket med detta f...
Visa mer
Lisa
Hade förväntat mig en kurs i vad man som entreprenör ska tänka på när man får ett förfrågningsunderlag men detta var snarare en kurs i hur AMA-böckerna är uppbyggda, kod för kod. Det var alltså långt ifrån vad vi kände att vi betalade för utifrån den reklam som sändes ut för denna kurs som gjorde att vi anmälde oss. Kursledaren var dock entusias...
Visa mer
Örjan Andersson
Intressant kurs om LOU där mixen av lagarnas kapitel och fallstudier var en bra kombination.
Hasan Shoukr
Jag har haft en professionell utbildning av supererfarna lärare av både riktningar undervisningen och arbetet. Jag rekommenderar alla som är intresserade att delta i den här kursen hos EGA.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!