Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av EGA

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 7 recensioner

Lisa
(3)
Hade förväntat mig en kurs i vad man som entreprenör ska tänka på när man får ett förfrågningsunderlag men detta var snarare en kurs i hur AMA-böckerna är uppbyggda, kod för kod. Det var alltså långt ifrån vad vi kände att vi betalade för utifrån den reklam som sändes ut för denna kurs som gjorde att vi anmälde oss. Kursledaren var dock entusias...
Visa mer
Örjan Andersson
(4)
Intressant kurs om LOU där mixen av lagarnas kapitel och fallstudier var en bra kombination.
Hasan Shoukr
(5)
Jag har haft en professionell utbildning av supererfarna lärare av både riktningar undervisningen och arbetet. Jag rekommenderar alla som är intresserade att delta i den här kursen hos EGA.
Fred
(3)
Hej, Det var svårt att följa läraren. Han pratade väldigt fort och hoppade mellan PP presentationen och pärmen. Det var väldigt svårt att följa tråden. Enklast om man håller sig till en. I fall vill man använda sig av presentationen borde laganvisningar läggas som en länk för att kunna klicka och visa dem direkt. Sedan själva innehållet var i...
Visa mer
Carl B
(5)
Tvådagars kurs med en tydlig och underhållande kursledare med mycket referenser till verkliga livet. Som novis i ämnet skapades en god förståelse för ämnet och välte fortsatt nyfikenhet att förkovra sig.
Johan Söderberg
(5)
Bra kurs av engagerad kursledare.
Janne
(5)
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!