Visa utbildning.se som: Mobil

Entreprenadbesiktning

EGA
Kort om utbildningen
2 dagar
10 700 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-12 - Malmö
Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Umeå, Örebro
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2019-11-12  
10 700 SEK
2020-03-17  
10 700 SEK
Örebro
2019-11-19  
10 700 SEK
Stockholm
2019-11-27  
10 700 SEK
2020-02-11  
10 700 SEK

Kursbeskrivning

Tvådagarskurs

Är du beställare, besiktningsman eller entreprenör? Oavsett vilket, får du här både teoretiska och praktiska kunskaper om entreprenadbesiktning. Kursen hålls av en advokat och en besiktningsman med lång erfarenhet. Du som vill bli certifierad besiktningsman har stor nytta av att gå den här kursen innan du skriver kunskapstentamen.


Kursmål

Efter kursen har du lärt dig de väsentliga reglerna i AB 04 och ABT 06 som påverkar besiktningsmannens arbete. Vi går även igenom konsumenttjänstlagen och ABS 18 för besiktning av konsumententreprenader. Du har också fått kunskap om hur en besiktningsman praktiskt lägger upp sitt arbete, från kallelse till utlåtande.


Kursinnehåll

Den första kursdagen tittar vi på besiktningar ur entreprenadjuridisk synvinkel. Vi går igenom besiktningsmannens ansvar och reglerna som styr besiktning. Vi tar också upp avtalsrätt, upphandlings- och entreprenadformer och omfattningen av åtagandet.

Den andra kursdagen, förutom de juridiska reglerna för besiktning, är dagen inriktad på vägledning, från planering till genomförande av entreprenadbesiktningen. Du får lära dig hur utlåtanden och bilagor för besiktning ska upprättas, med hjälp av praktiska exempel och mallar.


Förkunskaper

Förutom fackkunskap inom ditt teknikområde är det en fördel om du är bekant med AB 04 och ABT 06.

MålgruppBeställare av entreprenad, besiktningsmän och entreprenörer.

InvesteringI priset ingår kursdokumentation, häftet Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt för byggsektorn (AB 04, ABT 06, ABK 09, m.fl), digitalt kursintyg, lunch samt för- och eftermiddagsfika.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Entreprenadbesiktning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

EGA

EGA

EGA

Vi utbildar byggsverige inom Entreprenadjuridik, AMA, Kvalitet, Arbetsmiljö och Projektledning. Våra kursledare är yrkesverksamma och vet vad som gäller ute i verkligheten inom byggbranschen idag. De har även insikt i vad du behöver veta för att stå rustad inför framtiden....


Läs mer om EGA och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

EGA

Kyrkogatan 16
826 32 Söderhamn

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Entreprenadbesiktning!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 8 recensioner.
Alla recensioner för arrangören