Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Personlig Effektivitet med Petra Brask

Chef.
Kort om utbildningen
3 timmar
2 995 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-23 09:00 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Den omåttligt populära effektivitetsexperten Petra Brask hjälper dig att ta makten över din tid och ger dig verktygen för en mer strukturerad och energifylld vardag.

Under seminariet får du konkreta verktyg för att planera och prioritera dina viktigaste arbetsuppgifter, hantera e-posten och informationsflödet samt skapa en effektiv personlig struktur som möjliggör ett enkelt och snabbt hanterande av inkommande uppgifter.

Sveriges främsta expert inom personlig effektivitet, Petra Brask, lägger stor vikt vid att skapa förståelse för vad stress är och hur det påverkar oss i arbetslivet samt hur vår hjärna fungerar i det ökande informationsflödet.

Du får lära dig att göra en tidsanalys och planera smart för att få loss viktig tid och undvika stress. Dessutom får du med dig strategier, knep och genvägar som ger kontroll över din tid, flyt i arbetet och bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut under press.

Och inte minst: den slutgiltiga segern över din mejl-inbox.

Har du tid att INTE vara med?

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen är för dig som:

  • Vill prestera bättre genom att bli mer effektiv.
  • Vill ha en mer strukturerad och energifylld vardag.
  • Vill må bättre och undvika onödig stress på jobbet.

Utbildningen riktar sig till dig som är chef och/eller ledare. Oavsett om du är chef inom HR, försäljning eller ekonomi eller annan typ av ledande befattning, så är den gemensamma faktorn att du vill få kontroll över din tid, ett smidigt arbetsflöde och bästa möjliga förutsättningar att ta rätt beslut under press.

Kursinnehåll

DU FÅR ALLT DET HÄR:

  • Bättre förståelse över hur du själv fungerar på jobbet – och vad du kan förbättra.
  • Lära dig verktygen, strategierna och knepen som ger kontroll över din tid.
  • De bästa möjliga förutsättningarna att ta rätt beslut under press.
  • Möjligheten att nätverka och utbyta erfarenheter med andra chefer.

Kursledare

Petra Brask har med över 20 års arbetslivserfarenhet undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan Petra enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Behovet av att frigöra tid och energi är stort i små och stora företag och organisationer, i skolvärlden och i kommuner och landsting.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln: ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi” Nu är hon aktuell med en ny bok för ungdomar ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn” som släpptes i januari 2019.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig Effektivitet med Petra Brask, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Härligt med Petras humor och vilja&förmåga att bjuda på sig själv!
Kursdeltagare
(4)
Ett program och en föreläsare med mycket nyttigt innehåll. Jag blev intresserad av att lära mig mer och fick även konkreta tips på hur jag kan effektivisera min vardag.
Kursdeltagare
(5)
Petra Brask är en stjärna! Inpirerar, utbildar och vågar inkludera humor.

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar