Visa utbildning.se som: Mobil

Personlig effektivitet

Academic House
Kort om utbildningen
2,5 dagar
13 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-11-04 - Malmö
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Malmö
2019-11-04  
13 900 SEK
Göteborg
2019-11-12  
13 900 SEK
Stockholm
2019-11-25  
13 900 SEK

Kursbeskrivning

Personlig effektivitet - Lär dig prioritera rätt

Personlig effektivitet ger dig verktyg för att kunna strukturera och organisera arbetsdagen efter dina önskemål för att inte bli en av dem som slavar under mailen.

 • Har du ont om tid?
 • En överfylld inkorg i mailen?
 • Tenderar din to-do-lista att aldrig bli avprickad?
 • Har du för lite tid för reflektion och planering?

Är svaret JA på någon av dessa frågor är det här kursen för dig! Här får du verktyg för att prioritera och hjälp att organisera för att förändra och bli mer effektiv i din vardag.

effektivitet

Utbildningen skapar en möjlighet för dig att ta kontroll över din arbetsdag på ett effektivt sätt. Under kursen kommer vi att ge dig träning i att planera, prioritera och hantera stress. Vi tittar på ditt skrivbord, dator och det viktigaste - vår hjärna. Genom att skapa en förståelse för hur vår hjärna fungerar kan vi med olika metoder arbeta med den istället för mot den. Med den kunskapen kan vi organisera och strukturera våra dagar för att skapa personlig effektivitet. Med dig härifrån bär du konkreta tips och verktyg på hur du kan arbeta och utveckla ditt arbetssätt för att effektivisera din dag. Sista dagen gör du tillsammans med kursledaren en handlingsplan för hur just du ska kunna utvecklas på bästa sätt långsiktigt.

effektivitet

Academic House strävar efter små grupper där alla deltagare får möjlighet att ställa frågor kring sina specifika utmaningar. Utbildningen kan även anpassas för intern utbildning inom Sverige och Norden. Klicka på ''Beställ information'' och kontakta oss för att veta mer.

Liknande utbildningar:

Effektiva möten
Din hjärna på jobbet
Personlig effektivitet företagsanpassad

Målgrupp

Du som känner att du inte har tillräckligt med tid och vill ha effektiva verktyg för att planera, prioritera och organisera i ditt arbete och i din fritid.

Utbildningens mål

Kursen skapar effektivitet i din vardag för att du ska kunna arbeta smartare. Du tar med dig verktygen för att Prioritera, organisera och planera din vardag. Dagarna kommer att bidra till att du hinner uträtta mer och på ett bättre sätt. Du får praktiska verktyg för att minska din stress och att sätta upp realistiska mål, både personliga och yrkesmässiga. 

Ur innehållet

 • Organisera - ditt skrivbord, din dator och din hjärna
 • Planera - checklistor och verktyg
 • Prioritera - att göra rätt saker eller bara saker rätt
 • Sätta upp mål och handlingsplan
 • Hur säger jag nej?
 • Tidstjuvar - vilka är dina och hur kan du hantera dem?
 • Arbeta proaktivt eller reaktivt?
 • Skapa effektiva möten
 • Viktigt eller brådskande
 • Ta makten över pappershögarna
 • Delegering - undvik att göra andras arbete
 • Hantera och förebygg stress
 • Personlig handlingsplan att ha direkt efter kursen
 • Individuell analys av egna styrkor och utvecklingsområden (görs före och efter kursen)

Kursledare

Anna Theisz Berglund är beteendevetare med inriktning på Organizational Behavior Management (OBM), Anna Theisz Berlundpsykologi och kognition. Hon har bakgrund från utveckling av medarbetar- och arbets-miljöfrågor inom både den offentliga och den privata sektorn. Anna är en populär tränare och föreläsare inom personlig effektivitet, stresshantering, beteendeförändringar och den hjärnvänliga arbetsplatsen.

Examen, diplom m.m.

En stund före din kurs så kommer du att få svara på några frågor om din roll, dig själv och dina utmaningar. Dessa ligger till grund för diskussioner och övningar under kursdagarna. Några månader efter kursen får du möjlighet att svara på några fler frågor för att säkerställa din nytta av utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig effektivitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Sofia Härén
(5)
Bra balans mellan teori och praktiska övningar. Bra koppling till verkligheten, inte bara teori utan praktiskt applicerbart på mitt arbete.
Brita Wennsten
(5)
Det var intressant med hur vår hjärna fungerar och stresshantering. Samtal i små grupper också mycket bra.
Jonna Boubli
(5)
Anna var väldigt duktig föreläsare, vi slapp somna 😊 Gjorde all information intressant, levande, personligt anpassad till oss på kursen.

Academic House

Academic House

Academic House ger dig träning, kunskap och insikt inom områdena projektledning, ledarskap, kommunikation, affärsmannaskap, försäljning och förhandling . Vi vet att utveckling kräver förberedelse, engagemang och uppföljning. För dig som kursdeltagare innebär det att du redan innan du tagit första steget in...


Läs mer om Academic House och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Academic House

Torsgatan 30
11321 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 152 recensioner.
Alla recensioner för arrangören