Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
4+3 dagar
9 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-09-07 - Linköping
Linköping, Malmö
Öppen utbildning
Kommande starter
Linköping
2019-09-07  
9 200 SEK
Malmö
2019-11-23  
9 200 SEK

Kursbeskrivning

Friskvårdsmassör

Denna utbildning vänder sig främst till dig som vill jobba med massage, träning och friskvård som ett komplement till annan verksamhet. Detta kan du uppnå med denna utbildning, utan att behöva gå en hel yrkesutbildning.

Nyhet 2018 - förlagd till Malmö

Med start hösten 2018 kommer vi, förutom i Linköping, också anordna utbildningen till "Friskvårdsmassör" i Malmö!

Massage som behandlingsmetod

Den massage vi lär ut kallas klassisk svensk massage och du kan använda dina kunskaper inom till exempel idrotten, men även på din arbetsplats eller kanske för att hjälpa vänner och bekanta att bli av med värk och stelhet. Under utbildningen läggs stor vikt vid praktiskt arbete. Du kommer också läsa en del anatomi och fysiologi och med hjälp av den kunskapen kan du börja göra enkla tester och därmed effektivare behandlingar.

Kursinnehåll

Kombinerad utbildning till “Friskvårdsmassör med idrottsprofil”

Kunskaper inom massage är utmärkta att kombinera med kunskaper inom idrottsmedicin och träning!
Att både kunna jobba med behandlingar och att kunna ta hand om enkla skador gör att du kan göra mycket nytta. För dig som tänkt dig att ha massage och friskvård som en sidoverksamhet eller hobby är denna kombination utmärkt att börja med.
Utbildningarna “Friskvårdsmassör” och “Idrottsmedicin och träning” är upplagda så att du enkelt kan kombinera dem. Du får då diplom som “Friskvårdsmassör med idrottsprofil”.
Om du väljer att kombinera utbildningarna så att du går båda inom ett år får du 15% rabatt på totala kursavgiften. Rabatten dras på den utbildning du går sist.

Upplägg

Kursen är uppdelad i två omgångar på 4 + 3 dagar som ligger i anslutning till helg. Du kan därmed genomföra kursen samtidigt som du jobbar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Friskvårdsmassör, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Bergqvist har haft utbildningar inom friskvårdssektorn i över 20 års tid. Vi har yrkesutbildningar inom följande områden:- Diplomerad coach- Massageterapeut- Personlig tränare- Kost- och näringsrådgivare- Spaterapeut Bergqvists yrkesutbildning till Diplomerad Coach ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att...


Läs mer om Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Roxviksgatan 8A
582 73 Linköping Östergötlands län

 Visa telefonnummer