Visa utbildning.se som: Mobil

Effektiva Projekt

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 timmar
3 400 SEK exkl. moms
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Oavsett vilken bakgrund, kurs eller verksamhet du har kommer du att leda eller medverka i projekt. Ju större kunskap du har om arbetsformen, de krav som ställs på deltagarna och spelreglerna i allmänhet, desto bättre blir projektresultatet.

Under kursen får du en ökad förståelse för projekt som arbetsform, hur det byggs upp och leds på ett effektivt sätt samt vilka fördelar det ger. Kursen bygger på den internationellt erkända metoden Kompetens i Projektledning (KiP) från Internat-ional Project Management Association (IPMA) samt Project Management Body of Knowledge (PMBOK). Den ger även en bra förberedelse inför en certifiering enligt IPMA-D.

Kursmål

Efter genomförd kurs har du fått kunskaper om vad det innebär att leda eller arbeta i ett projekt. Du känner även till hur projekt är uppbyggda, vilka etapper som ingår samt betydelsen av aktiviteter och milstolpar.

Målgrupp

Alla som är projekt-/delprojektledare, deltagare i projekt eller beställare av projekt.

Pris:

3400:-

Kursens innehåll

Kursinnehåll

  • Projekt; Olika projekttyper, vilka faser som ingår i ett projekt och hur en projekt-organisation kan se ut.

  • Förberedelser; Vikten av att sätta ramar och mål, fördela resurser samt se över potentiella risker genom att genomföra en P-FMEA.

  • Genomförande; Hur aktivitets- och tidplaner skapas och följas upp, vikten av effektiva projektmöten och återkommande uppföljning samt hur gruppdyna-miken påverkar genomförandet.

  • Avslut; Hur och när projektet avslutas, vikten av en grundlig utvärdering för att bli bättre till nästa gång samt hur projektet ska dokumenteras.

  • Tips; Vi ger värdefulla tips hur du lyckas med projekt och undviker fallgroparna.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiva Projekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Niklas Sohlborg
(5)
Recenserad av: Niklas Sohlborg
Anders Kock
(4)
Recenserad av: Anders Kock
Jimmy Ståhlberg
(4)
Recenserad av: Jimmy Ståhlberg

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Effektiva Projekt
Kursrecensioner
(3,7)
Baseras på 122 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3665 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer