Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U - Webb

Trainor, Distans
Längd
6 timmar
Pris
4 600 SEK exkl. moms
Längd
6 timmar
Pris
4 600 SEK exkl. moms
Från 4 600 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Den här webbkursen fokuserar på praktisk tillämpning av Arbetsmiljölagen, Arbetsmiljöförordningen och Arbetsmiljöföreskrifterna. Efter utbildningen har du de grundläggande kunskaper som du behöver i din roll som BAS-P och BAS-U.

Som byggarbetsmiljösamordnare samordnar du arbetsmiljöarbetet under projekteringen (BAS-P) respektive utförandet (BAS-U) och ska kunna styrka din kompetens. I den här utbildningen får du översiktlig kunskap om regelverket, byggarbetsplatsens roller samt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete.

Du får lära dig begrepp som arbetsmiljöplan, riskbedömning, skyddsrond, systematisk arbetsmiljö och säkerhetskultur. Efter utbildning har du grundläggande kunskaper som du behöver i din roll som BAS-P och BAS-U.

Utbildningen är utformad i teoretiska avsnitt i form av lättläst text med frågor som fungerar som kunskapskontroll och reflekterande övningar. Du tar även del i hur teorin kan tillämpas i verkligheten bland annat genom filmer där vi intervjuar personer i sina roller på byggarbetsplatsen.

Genomförande

Utbildningen genomförs online i vår lärportal. Den tar cirka 6-8 timmar att genomföra och avslutas med ett kunskapstest. Vid godkänt resultat får du ditt kursintyg.

Målsättning:

Utbildningen genomförs online i vår lärportal. Den avslutas med ett kunskapstest och vid godkänt resultat får du ditt kursintyg.

Målgrupp

Alla som är samordningsansvariga, byggarbetsmiljösamordnare, chefer, skyddsingenjörer, installatörer, arbetsledare, tekniker, fackliga företrädare eller skyddsombud.

Kursinnehåll

  • Regelverk, lagar och föreskrifter
  • Roller, samordning och ansvar
  • Olyckor, statistik och arbetsmiljörisker
  • Arbetsmiljö- och skyddsarbete
  • Kunskapsprov

Certifikat

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Stöd för arbetsmiljöutbildning

Från och med 1 januari 2021 finns ett stöd för arbetsmiljöutbildningar. Här finns utbildningar från godkända arrangörer och ansökan administreras av AFA.

Läs mer om Stöd för arbetsmiljöutbildning

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U - Webb, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Trainor
Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

Välkommen till Trainor!

Vi är marknadsledande inom eLearning och elsäkerhetsutbildningar. Med vår samlade erfarenhet av säkerhetsutbildningar i ryggen skapar vi engagerande webbkurser med ett verklighetsförankrat, realistiskt och animerat material. Det har gjort oss till en pålitlig partner för både svenska, nordiska och internationella...

Läs mer om Trainor och visa alla utbildningar.

Highlights