Fackkunnig - Repetition webb

Trainor, Distans
Längd
4 timmar
Pris
1 890 SEK exkl. moms
Längd
4 timmar
Pris
1 890 SEK exkl. moms
Från 1 890 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Fackkunnig - repetition webb är en repetitionskurs för dig som tidigare genomfört en lärarledd utbildning i elsäkerhetsanvisningarna men är i slutet på intygets giltighetstid.

Det här är en kurs framtagen av Teknikutbildarna som är baserad på SS-EN 50110-1 och Elsäkerhetsanvisningarna (ESA). Teknikutbildarna är ett privatägt fristående företag som arbetat med utbildning i 20 år, vi utbildar 20% av Sveriges alla nya elektriker varje år. Teknikutbildarna utvecklar webbkurser inom el, teknik och säkerhet. Teknikutbildarnas egenutvecklade webbkurs lämpar sig för dig som tidigare genomfört en lärarledd ESA kurs.

Enligt arbetsmiljölagen och elsäkerhetsverkets föreskrift ska alla som arbetar där det finns en elektrisk fara ha utbildning och kunskap om konsekvenserna av faran och de säkerhetsåtgärder som är motiverade till arbetsuppgiften. Elsäkerhetsanvisningarna reglerar bland annat samarbetet mellan nätägare och entreprenörer samt bidrar till att ha en gemensam standard så att arbeten på olika elanläggningar ska underlättas.

Elsäkerhetsanvisningarna är baserade på Elsäkerhetsverkets föreskrift ELSÄK-FS 2006:1. De är anpassad till de förändringar som skett i tredje utgåvan SS-EN 50110-1, Skötsel av Elanläggningar. Fackkunnig – repetition webb är en fristående elsäkerhetsutbildning som utgår från innehållet i Elsäkerhetsanvisningarna.

Till kursen finns också en frågebank som du lätt kan laddas ned till mobilen. Kursen avslutas med ett slutprov.

Obs! En del uppdragsgivare kan kräva att du har gått en lärarledd utbildning, kontrollera med uppdragsgivaren vad som gäller just dig.

Målsättning:

Efter genomförd kurs ska kursdeltagarna förstå hur de ska planera arbetet, olika arbetsmetoder och den organisation som krävs för att förebygga elolycksfall och driftstörningar.

Kursens innehåll

  • Elfaran
  • Ansvar och organisation
  • Skötselåtgärder
  • Arbetsmetoder
  • Skriftligt prov
  • Frågebank

Förkunskapskrav

Kursdeltagarna förutsätts ha en relevant grundutbildning och ha genomfört en lärarledd utbildning tidigare.

Målgrupp

Det här är en repetitionskurs för dig som är fackkunnig elektriker och redan har gått den lärarledda utbildningen men är i slutet på intygets giltighetstid.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fackkunnig - Repetition webb, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Trainor
Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

Välkommen till Trainor!

Teknikutbildarna har bytt namn, nu heter vi Trainor. Trainor är marknadsledande inom e-learning och elsäkerhetsutbildningar. Med vår samlade erfarenhet av säkerhetsutbildningar i ryggen skapar vi engagerande webbkurser med ett verklighetsförankrat, realistiskt och animerat material. Det har gjort oss till en...

Läs mer om Trainor och visa alla utbildningar.

Highlights