Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal

Trainor
Kort om utbildningen
1 timme
1 290 SEK exkl. moms
Distans

Kursbeskrivning

Det här är en elsäkerhetskurs för personal som ska utföra enklare driftuppgifter såsom byte av säkringar och återställning av skydd i elinstallationer eller utföra icke-elektriskt arbete i närheten av elektriska installationer. I webbkursen ingår även Första hjälpen vid elskador.

Våra kurser i Elsäkerhet vid arbete är baserade på SS-EN 50110-1, Skötsel av elektriska anläggningar och Elsäkerhetsverkets handbok Arbete vid risk för elfara.

Målsättning:

Kursen gör det möjligt för instruerad personal att uppfatta risker och undvika elektriska faror. Det kommer att bidra till att öka säkerheten för dig och dina kollegor så att du får en säker arbetsplats utan skador.

Kursens innehåll

  • Organisation och tillträdesreglering
  • Elektriska faror och skador
  • Risk och beteende
  • Vad får man göra och när ska man ringa en elektriker?
  • Praktiskt arbete
  • Teoretisk första hjälpen vid elolyckor

Målgrupp

Skiftchefer, driftoperatörer, processoperatörer, och underhållspersonal av olika slag. Personal som arbetar vid eller i närheten av elektriska anläggningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Trainor

Välkommen till Trainor!

Teknikutbildarna har bytt namn, nu heter vi Trainor. Trainor är marknadsledande inom e-learning och elsäkerhetsutbildningar. Med vår samlade erfarenhet av säkerhetsutbildningar i ryggen skapar vi engagerande webbkurser med ett verklighetsförankrat, realistiskt och animerat material. Det har gjort oss till en...


Läs mer om Trainor och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Trainor

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

Tel: 010-122 18 00

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3667 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elsäkerhet vid arbete - Produktions- och underhållspersonal från Trainor, fyll i dina uppgifter: