Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad underhållsledare

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 dagar
   
Gävle, Skellefteå, Solna

Kursbeskrivning

Bli certifierad underhållsledare

Vårt kursprogram för certifiering av ledare ger dig en god grund för att bli certifierad underhållsledare enligt europeisk standard. Samtidigt lär du dig de olika metoderna för att effektivt kunna utveckla driftsäkerhetsarbetet och underhållsverksamheten.

Kursprogrammet är upplagt på ett mycket tids- och kostnadseffektivt sätt genom en kombination av lärarledd kurs och webbaserade kurser.

Kursmål

Efter genomförd kurs har du fått  mycket goda förutsättningar att bli certifierad underhållsledare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med produktion eller underhåll i industriella företag, energiföretag, fastighetsbranschen eller  där det krävs en långsiktig förbättring av driftsäkerheten och tillgängligheten.

Kursinnehåll

Kursinnehåll

  • Driftsäkerhet & värdeskapande underhåll - Hur underhåll och driftsäkerhet påverkar verksamhetens lönsamhet och vilken betydelse underhållet har.

  • Planering och schemaläggning av underhåll - Vikten av genomarbetade visioner, strategier, mål och planer för att öka effektiviteten inom underhållet.

  • Effektivt förebyggande underhåll - Hur man med hjälp av systematisk problemlösning kan förebygga fel och genomföra effektivare förebyggande underhållsinsatser.

  • Förbättringsarbete i underhållet - Ett effektivare underhåll och ökad driftsäkerhet skapas genom ett ständigt pågående förbättringsarbete i verksamheten.

  • Validering av underhållspersonal - Med vårt webbaserade verktyg för validering kan du mäta dina kunskaper inom ett antal kompetensområden.

  • Preparandkurs inför EFNMS certifiering - Ger en bra förberedelse och ökar förutsättningarna för att man ska nå godkänt resultat på EFNMS tentamen. Under dessa två dagar fokuserar vi på räkneuppgifter, går igenom de ställda certifieringskraven och pekar på vad som är extra viktigt att känna till inför tentamenstillfället.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad underhållsledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad underhållsledare från Teknikutbildarna, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad underhållsledare!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3667 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer

Liknande utbildningar