Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Arbetsmiljö för skyddsombud

Teknikutbildarna
Kort om utbildningen
8 timmar
3 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Webbkurs - Du startar och pausar när du vill - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

I den här kursen beskriver vi lättbegripligt ett oerhört stort område, nämligen arbetsmiljön. Kursen ger baskunskaper och syftet är att skyddsombuden genom kursen får ett enkelt verktyg för att säkerställa att de har rätt kunskaper för att fullfölja lagstiftningen och inte minst – för att kunna leva upp till sin roll som skyddsombud.

Vår webbkurs i Arbetsmiljö för skyddsombud ger dig en övergripande bild över hur arbetsmiljölagen, -förordningen och -föreskrifterna är uppbyggda och en genomgång av de viktigaste delarna. Du får också kännedom om hur du arbetar systematiskt med arbetsmiljön, och hur du hittar i de olika lagtexterna.

Arbetsmiljö är allt som påverkar en arbetstagare, oavsett om det är bra eller dåligt. Arbetsmiljölagen försöker garantera arbetstagarna ett innehållsrikt arbete på en hälsosam, ändamålsenlig arbetsplats med möjligheter till personligt engagemang och utveckling.

Utbildningen ger dig de allmänna grundkunskaperna inom arbetsmiljö som du behöver.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till skyddsombud.

Förkunskapskrav

Inga särskilda förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

  • Lag och rätt
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete
  • Organisatorisk och social arbetsmiljö
  • Medarbetarskap inom arbetsmiljö
  • Praktiskt arbetsmiljöarbete

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Arbetsmiljö för skyddsombud, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknikutbildarna

Teknikutbildarna

Välkommen till Teknikutbildarna!

Teknikutbildarna är en av Sveriges främsta utbildare inom teknik. Via både lärarledd undervisning, e-learning och en kombination av dessa utbildar vi dig inom arbetsmiljö, el och teknik. Se våra ämnesområden nedan. Inom elområdet utbildar vi över 500 nya elektriker varje...


Läs mer om Teknikutbildarna och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknikutbildarna

Heffners Allé 25
85633 Sundsvall

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Arbetsmiljö för skyddsombud!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 3667 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer

Liknande utbildningar