Visa utbildning.se som: Mobil

Säljutbildning egenföretagare

Peppe Ekmark
Kort om utbildningen
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Börja utbildningen redan idag - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Säljutbildning egenföretagere med Peppe Ekmark

På 2 veckor hjälper vi dig nå resultat som du inte trodde var möjliga, genom att lära dig allt du behöver för att kunna sälja dina tjänster bättre.

Peppe är en skicklig utbildare och föreläsare som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

Vi vill att alla som går denna säljutbildning ska bli 100% nöjda. Därför får du testa introduktionen och första modulen helt gratis innan du köper hela utbildningen. När du köpt onlineutbildningen kan du fortfarande ändra dig inom 30 dagar och få pengarna tillbaka om du inte gått mer än de tre första modulerna.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Om du insett att ditt företag inte säljer sig självt och du är öppen för att lära dig nya saker för att öka försäljningen - då är det här säljutbildningen för dig!

Kursinnehåll

Här är de 10 stegen som du får lära dig och träna på i säljutbildningen.

  • Vinsten för kunden
  • Boka möte
  • Första mötet med kunden
  • Hantera invändningar
  • Behovsanalysen
  • Presentationen
  • Avslutsteknik
  • Uppföljning
  • Att tänka på som säljare
  • Den personliga vinsten

Varje övning har en nedladdningsbar PDF som du använder när du lär dig och tränar på att göra saker utifrån ditt eget företags situation. I slutet av utbildningen får du också en PDF med alla övningar samlade i en 34-sidors workbook, som du kan ladda ner och använda även när du inte är inloggad.

Video

Upplägg

Säljutbildningen består av en introduktion och 10 moduler som du genomför i den takt som passar dig bäst. Varje modul tar ungefär 2 timmar att genomföra och består av video, text, exempel, övningar och ett delprov som du ska klara av för att fortsätta till nästa modul.

Vi rekommenderar att du gör säljutbildningen på två veckor för att hålla fokus men också ha lite tid för eftertanke efter varje modul. När du klarat av hela utbildningen kan du alltid gå tillbaka till modulerna vid senare tillfälle för att fortsätta träna på det som behövs eller för att fräscha upp minnet.

Säljutbildningen finns tillgänglig för dig ett helt år efter ditt köp, så du kan komma tillbaka och träna regelbundet och fortsätta att öka din försäljning under året.

Kursledare

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Examen, diplom m.m.

När du har klarat av hela utbildningen skickar vi dig ditt eget personliga diplom så du kan visa andra din välförtjänta nya kompetens inom försäljning. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säljutbildning egenföretagare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kursdeltagare
Har fått haft äran att delta på en tvådagars försäljningsutbildning samt teambuilding med Peppe. Varenda sekund var givande och intressant och man tappade aldrig intresset. Jag har tagit med mig så mycket verktyg samt att jag har fått otroligt många "wake up calls" och är övertygad om att jag och vårat team kommer att bli mycket bättre säljare e...
Visa mer

Peppe Ekmark

Konsten att skapa engagerade medarbetare

För Peppe Ekmark finns det ingen större glädje än att få iaktta nyfikenheten och entusiasmen hos de människor han möter och som han får möjlighet att dela med sig av sina kunskaper till. Peppe är en unik person. Han är...


Läs mer om Peppe Ekmark och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 28 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säljutbildning egenföretagare från Peppe Ekmark, fyll i dina uppgifter: