Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

YKB 2: Lastning, Säker transport, Lossning

Motivera Sverige AB
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Börja när du vill - Distans
Onlineutbildning
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

YRKESKOMPETENSBEVIS

Ykb 2: person- och godstransporter

Utbildningstid:

1 dag

Delkursen YKB 2: Person- och godstransporter avhandlar de regler och bestämmelser som gäller för lastsäkring och rutiner vid lastning och lossning och ger upplysning om de ekonomiska villkor som gäller för transporter såväl inom som utanför landet.

Kursdagen kan  anpassas beroende på kursdeltagarnas branschtillhörighet då lastsäkring och lastning/lossning skiljer sig åt mellan de olika transportslagen.

Vad säger lagen?

SFS 2007:14702007:1157

För att få framföra ett fordon med gods- eller persontransporter ska en förare enligt denna lag ha ett yrkeskompetensbevis för grundläggande kompetens och fortbildning.

En förare som utvidgar eller ändrar sin transportverksamhet enligt 4 kap. 4 § lagen (2007:1157) om yrkesförarkompetens och som normalt måste genomföra en grundutbildning enligt 2 § för att få grundläggande kompetens, får i stället genomgå en kompletterande grundutbildning om minst 70 timmar. Minst fem timmar ska utgöra körträning.
En förare som utvidgar eller ändrar sin transportverksamhet och som normalt måste genomföra en grundutbildning enligt 3 § för att få grundläggande kompetens, får i stället genomgå en kompletterande grundutbildning som omfattar minst 35 timmar. Minst två och en halv timme ska utgöra körträning.

<< YKB 1: Sparsam körning     YKB 3: Lagar och regler >>

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om YKB 2: Lastning, Säker transport, Lossning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Motivera Sverige AB

Motivera Sverige AB är ett certifierat utbildningsföretag som varit verksamt i utbildningsbranschen sedan 1997 och har kontor och utbildningslokaler i de flesta större städer i Sverige. Vi erbjuder dessutom alltid möjligheten att hålla utbildningen på plats hos kund om så...


Läs mer om Motivera Sverige AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Motivera Sverige AB

Lodgatan 14
211 24 Malmö

 Visa telefonnummer
www.motivera.com

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera YKB 2: Lastning, Säker transport, Lossning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 57 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen YKB 2: Lastning, Säker transport, Lossning från Motivera Sverige AB, fyll i dina uppgifter: