Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad verksamhetsledare - Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
3+2+2+2+2 dagar
Nästa tillfälle: Vi anpassar datum efter er - Distans
Distans, Rikstäckande
Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Vi anpassar datum efter er

Sverige
Vi anpassar datum efter er

Kursbeskrivning

Skräddarsydd utbildning som ger resultat 

Med avstamp i en kostnadsfri behovsanalys hjälper vi dig att skapa en praktisk plan som tar er från nuläge till önskat läge. Tillsammans säkerställer vi att er kompetensutveckling blir både rolig och hållbar – vilket på sikt ger ökad lönsamhet, delaktiga medarbetare och större trivsel. Här följer ett exempel på vår öppna utbildning, som kan skräddarsys helt efter era behov. Våga ta steget och bli bäst på det ni gör.

OM UTBILDNINGEN

Att leda en verksamhet i dagens snabbrörliga & digitala verklighet är en utmaning. Samtidigt ger det nya möjligheter du kan ta vara på. Det här är utbildningen där du får det att hända.

Certifierad verksamhetsledare är ett komplett utbildningsprogram i fem delar som rustar dig att leda, utveckla och forma en verksamhet från nuläge till er nya, ännu ljusare framtid. Genom hela utbildningen går kopplingen till din vardag som en röd tråd. Du kommer jobba både strategiskt och praktiskt med din egen roll och verksamhet, samtidigt som du lär dig nya verktyg och metoder för att utveckla affären, verksamheten, era ledare, medarbetare och er organisation.

Utbildningsprogrammet börjar med att du gör analysen Verksamhetstempen, för att hjälpa dig lägga fokus på rätt delar under utbildningens gång. I programmet ingår dessutom 4 h individuell executive coaching med en handplockad coach.

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Genom godkänd examen får du titeln Certifierad verksamhetsledare som ett kvitto på din kompetens.

Utbildningen följer ett program på 5 utbildningstillfällen á 2 dagar och du anpassar själv takten efter dina och verksamhetens behov. Vår rekommendation är att programmet sträcker sig under 6-12 månader så att du förverkligar varje del i vardagen innan vi tar det vidare till nästa steg.

Gå utbildning utan att lämna hemmet

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Med vår distanslösning Digiflex får du ta del av precis samma utbildningsinnehåll, dialoger och praktiska case som när du går utbildning på plats hos oss. Under utbildningsdagarna träffar du din utbildare och dina kurskamrater antingen i våra lokaler eller via videolänk. Nyttjar du Digiflex ingår dessutom möjlighet att delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle längre fram i tid när det passar dig – om du känner behov av det. Kontakta oss för mer information!

Just nu: räntefri avbetalning i upp till 24 månader för privatkunder.

Alla våra utbildningar går att anpassa. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som har eller kommer att få ansvar för en verksamhet eller fristående affärsområde.

Föreberedelser innan kursen:

Analys och förberedande uppgifter ger effektiva utbildningsdagar

Utbildningen börjar redan när du bokar med att du får tillgång till vår Kompetensportal™. Vi gör analysen Verksamhetstempen, som ger en tydlig bild av viktiga parametrar kring affären, organisationen, ledarskapet, ekonomi, leverans och kulturen och vad som är viktigast att utveckla just nu.

Nu får du också tillgång till dina individuella handledningstimmar som du kan nyttja efter egna önskemål under hela utbildningsprogrammet.

Analys och förberedande uppgifter i Kompetensportalen™ borgar för effektiva utbildningsdagar och bestående resultat av utbildningen.

Innehåll:

 • Strategisk & Digital affärsutveckling
 • Ekonomi för ledare
 • Förändringsledning
 • Leda andra ledare
 • Ledarskap nivå 3
 • Analys: Verksamhetstempen
 • 4 h individuell executive coaching
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring
 • Utbildningsdiplom
 • Konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

Efter kursen

Coachning, support och diplomering för fortsatt framgång

Efter avslutad utbildning har du skapat förutsättningar för fortsatt framgång, nöjdare medarbetare och bättre resultat. Du blir Certifierad verksamhetsledare genom godkänt examensprov efter genomförd utbildning. Certifieringen blir ett värdefullt kvitto på din utveckling, och en bekräftelse på att du breddat och fördjupat din kompetens och dina färdigheter i rollen som verksamhetsansvarig.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Video

Framfot Sprint

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad verksamhetsledare - Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

I våra utbildningar får du träna praktiskt på det just du behöver för att nå framgång.

Alla Framfots utbildningar är tillgängliga både fysiskt och på distans. Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad verksamhetsledare - Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 1159 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Certifierad verksamhetsledare - Företagsanpassad från Framfot företagsutbildning, fyll i dina uppgifter: