Accelerating Digital Innovation

Längd
5 veckor
Längd
5 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Stärkt konkurrenskraft i en digitaliserad värld

Som transformativ ledare behöver du förstå din egen roll och vad som krävs för att leda din organisation mot digital mognad. Omvärlden förändras i snabb takt. Många etablerade företag upplever att deras branscher utsätts för olika slags disruption, som förändrar konkurrensförutsättningarna på marknaden.

Disruption kan ses både som en utmaning eller en möjlighet som leder till att företag behöver ompröva och utveckla sina affärsmodeller. För att göra detta behövs en digital strategi, som är kundfokuserad och drar nytta av digitala teknologier. Detta kommer i sin tur att genera stora mängder data, vilket kan vara avgörande för både små och stora organisationer när de utvecklar sin affär och effektiviserar sin verksamhet.

Utöver detta är också en snabbrörlig och anpassningsbar organisation viktig för att vara bättre än konkurrenterna på att ta nyttja nya möjligheter. 

Deltagarna lär sig

Programmet kommer att ge dig insikter, verktyg och idéer som du kan använda för att ta dig an digitala utmaningar med syftet att skapa värde för din organisation, dina kunder och andra intressenter.Du lär dig bland annat:

  • Om olika typer av disruption, deras påverkan på din bransch och hur din organisation kan dra nytta av dem
  • Om olika typer av digitala affärsmodeller och vilka möjligheter och utmaningar som finns med dem
  • Hur man kan utveckla nya digitala innovationer och integrera dem effektivt i verksamheten
  • Vad data är och hur man kan använda olika typer av dataanalys i beslutsfattande
  • Vilka ledarskapsförmågor som blir viktiga i digital transformation, samt hur du kan öka din organisations digitala mognad genom kompetensutveckling och agila arbetssätt

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt, därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du får möjlighet att arbeta på djupet med dina specifika utmaningar kopplat till digital innovation genom att utmana ditt eget tänkande för att hitta nya infallsvinklar och perspektiv.

Målgrupp

För att få ut maximal nytta av programmet bör du ha en chefs- eller ledarroll. Du vill skaffa dig en bredare och djupare kunskap inom affärsutveckling, innovation och digital transformation, och utvecklas såväl professionellt som personligt.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Accelerating Digital Innovation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi har blivit utsedda som bäst leverantör i Norden och Baltikum sedan 2001 i Financial Times årliga branschrankning.    Våra ledarskapsutbildningar och affärsutvecklingsprogram finns som öppna program med...

Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights