Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Kort om utbildningen
5 veckor
24 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-29 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Stärkt konkurrenskraft i en digitaliserad värld

Omvärlden förändras i snabb takt. Många etablerade företag upplever att deras branscher utsätts för olika slags disruption, som förändrar konkurrensförutsättningarna på marknaden.

Disruption kan ses både som en utmaning eller en möjlighet som leder till att företag behöver ompröva och utveckla sina affärsmodeller. För att göra detta behövs en digital strategi, som är kundfokuserad och drar nytta av digitala teknologier. Detta kommer i sin tur att genera stora mängder data, vilket kan vara avgörande för både små och stora organisationer när de utvecklar sin affär och effektiviserar sin verksamhet.

Utöver detta är också en snabbrörlig och anpassningsbar organisation viktig för att vara bättre än konkurrenterna på att ta nyttja nya möjligheter. Som transformativ ledare behöver du förstå din egen roll och vad som krävs för att leda din organisation mot digital mognad.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För att få ut maximal nytta av programmet bör du ha en chefs- eller ledarroll. Du vill skaffa dig en bredare och djupare kunskap inom affärsutveckling, innovation och digital transformation, och utvecklas såväl professionellt som personligt.

Deltagarna lär sig

Programmet kommer att ge dig insikter, verktyg och idéer som du kan använda för att ta dig an digitala utmaningar med syftet att skapa värde för din organisation, dina kunder och andra intressenter.Du lär dig bland annat:

  • Om olika typer av disruption, deras påverkan på din bransch och hur din organisation kan dra nytta av dem
  • Om olika typer av digitala affärsmodeller och vilka möjligheter och utmaningar som finns med dem
  • Hur man kan utveckla nya digitala innovationer och integrera dem effektivt i verksamheten
  • Vad data är och hur man kan använda olika typer av dataanalys i beslutsfattande
  • Vilka ledarskapsförmågor som blir viktiga i digital transformation, samt hur du kan öka din organisations digitala mognad genom kompetensutveckling och agila arbetssätt

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt, därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du får möjlighet att arbeta på djupet med dina specifika utmaningar kopplat till digital innovation genom att utmana ditt eget tänkande för att hitta nya infallsvinklar och perspektiv.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Accelerating Digital Innovation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Accelerating Digital Innovation!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar