Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Proaktivt ledarskap

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
14 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-28 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
14 990 SEK
2020-11-18

Stockholm
14 990 SEK
2020-10-28

Stockholm
14 990 SEK
2020-12-08

Kursbeskrivning

Proaktivt ledarskap


Kursen är en praktisk vägledning i konsten att kunna utveckla ett tillitsbaserat, effektivt och hållbart ledarskap. Det handlar om att kunna prioritera, leda sig själv till ett bra tillstånd och att vara medveten om hur man kan påverka sig själv och andra i en positiv riktning.

Läringsmål - kursen går bland annat igenom: 

  • Få praktiska metoder för att bygga tillitsfulla organisationer och team
  • Konsten att utveckla ett långsiktigt och hållbart ledarskap
  • Så skapar du ett ledarskap utifrån din egen inre kompass
  • Lär dig att arbeta med företagskultur, värderingar och grundsynd

För att du som deltagare ska få maximalt utbyte, varvas teori med praktiska övningar. Lär dig mer om dig själv, bli tryggare i din roll och mer medveten om ditt personliga ledarskap.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Detta är kursen för dig som är redo att ta steget till ett modernt sätt att leda. Du är medveten om att motiverade medarbetare leder till lönsamhet och att du aktivt måste arbeta med dina egna och andras personliga utveckling i syfte att skapa relationer baserade på ömsesidig respekt och tillit.

Kursledaren ger dig en praktisk vägledning i konsten att kunna utveckla ett tillitsbaserat, effektivt och hållbart ledarskap. Det handlar om att kunna prioritera, leda sig själv till ett bra tillstånd och att vara medveten om hur man kan påverka sig själv och andra i en positiv riktning.

Du kanske känner igen namnet Michael Wolde? Inte så konstigt, förutom att ha jobbat som organisations och ledarskaps-
utvecklare i mer än 25 år, är han även kursledare på succékursen ”Att leda andra utan att vara chef”. Nyheten Proaktivt ledarskap är en högaktuell utbildning som bygger på Michaels nya bok inom samma ämne. Du som deltagare får denna praktiska handledning utan extra kostnad.

Målgrupp
Du som har en ledarroll och vill vidareutveckla ditt personliga ledarskap. Inga förkunskaper är nödvändiga. Har du tidigare gått ”Att leda andra utan att vara chef” eller Att leda andra utan att vara chef steg 2, så är detta en perfekt påbyggnadskurs.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Proaktivt ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Proaktivt ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar