Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

KBT - varför vi gör som vi gör

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
9 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-08 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
9 990 SEK
2020-10-13

Göteborg
9 990 SEK
2020-12-08

Malmö
9 990 SEK
2020-10-20

Stockholm
9 990 SEK
2020-09-08

Kursbeskrivning

KBT - varför vi gör som vi gör

Öka din kunskap i kognitiv beteendeterapi och främja psykisk hälsa och ett hållbart arbetsliv

Läringsmål (Kursen går bland annat igenom):

  • Grundläggande förståelse för KBT
  • Förstå egna och andras beteenden bättre – varför vi gör som vi gör
  • Bli bättre rustad i din kommunikation och i samspelet med andra
  • Lär dig tredje vågens KBT
  • Tekniker och förhållningssätt från KBT
  • Upprätta en egen handlingsplan

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Hur kan man bli bättre på att bemöta människor i olika situationer för att skapa välmående arbetsplatser, minska stress och obehagliga möten? Genom att ha en grundläggande förståelse för KBT kan du som ledare eller medarbetare utvecklas i din roll och bli bättre på att förstå mänskligt beteende. Med denna insikt kan du i samspelet med andra påverka och främja psykisk hälsa och ett hållbart arbetsliv.

Detta är kursen för dig som vill lära dig grunderna i KBT – om varför vi människor gör som vi gör. Du blir bättre rustad i din kommunikation och får förståelse för hur du samspelar med andra genom att använda de vanligaste KBT teknikerna. Dessutom lär du dig att kartlägga tankar, känslor och beteenden för att kunna bemöta, och motivera den du möter till positiv beteendeförändring. Kursen är inte en terapeututbildning eller en kurs av behandlande karaktär. Meningen med kursen är att den ska tillhandahålla KBT som metod på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt oavsett yrkeskategori, vilket gör denna kurs unik.

Din kursledare Agnes Mellstrand är leg. psykolog med KBT-inriktning med lång erfarenhet av KBT-behandling. Hon handleder chefer och medarbetare som i sina arbeten försöker att förstå svåra situationer och kunder med hjälp av KBT. Under kursen varvar Agnes teori med fallexempel och praktiska övningar. Detta för att du som deltagare både ska få en verklighetstrogen inblick i hur KBT fungerar, samt användbara och relevanta verktyg till din yrkesvardag.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som är nyfiken på KBT och vill bli bättre på att förstå mänskligt beteende, då du i din arbetsvardag kanske träffar utmanande kunder, klienter, elever, medarbetare etc.
Du är ledare/chef, HR-chef, HR-personal, socionom, lärare, coach, vårdpersonal, kommunikatör etc. 
Inga förkunskaper krävs.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om KBT - varför vi gör som vi gör, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera KBT - varför vi gör som vi gör!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar