Inga recensioner än

Att leda andra utan att vara chef - Företagsanpassad utbildning

Confex, Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Att leda andra utan att vara chef - Företagsanpassad utbildning

Är ni flera medarbetare på företaget som behöver samma utbildning eller är ni i behov av en verksamhetsanpassad kurs?

Låt flera inom samma organisation ta del av kursen och bredda sin kompetens – Confex skräddarsyr kurser efter era behov!

Sveriges största och viktigaste certifierade ledarskapskurs med över 15 000 deltagare hittills. Kursen lägger fokus på ledarskap, kommunikation, gruppdynamik och coaching både i teori och praktik.

Att leda ett team eller en arbetsgrupp utan att vara chef ställer höga krav på dig som person. Du ska leda din grupp framåt, nå mål och resultat utan att ha några direkta mandat eller effektiva metoder att jobba med.

Kanske är du samordnare, teamledare, projektledare eller hoppar in för chefen vid behov. Målet med denna kurs är att du ska utvecklas i din roll, stärka ditt självförtroende och få rätt kunskap och metoder för att hantera ledarrollen.

Kunskapsmål - kursen går bland annat igenom: 

  • Få kännedom om olika ledarstilar
  • Insikt om styrkor och utvecklingspotentialer i ditt ledarskap
  • Lösningsfokuserat ledarskap
  • Så skapar du engagemang och teamkänsla i en grupp
  • Kommunikation för att skapa engagemang och motivation i en grupp
  • Få insikt om dina personliga egenskaper vid konflikthantering/svåra samtal
  • Så leder du via coaching

Under kursens två dagar kommer du att få ökad självkännedom om din ledarstil och du får insikter om dina styrkor och utvecklingsområden som ledare. Du kommer lära dig hur man skapar engagemang, får till gruppdynamik i teamet samt vikten av god kommunikation.

Målgrupp

Kursen är för dig som leder en arbetsgrupp utan formellt chefsansvar. Inga förkunskaper krävs.

Erbjudande

Fortsätt lärandet efter kursen. Ta del av Sveriges första digitala mötesplats för livslångt lärande med innehåll så som artiklar, webbinarier, inlägg m.m.

Examen, diplom m.m.

Hur vet du att kursen du väljer är av högsta kvalitet?

Att leda andra utan att vara chef är certifierad genom kvalitetsstandarden DNV - ST-0008 – Certified Learning Programmes. Detta betyder att kursen är utformad i enlighet med universiella standarder och uppfyller stränga kvalitetskrav gällande utveckling, relevans och genomföring.

Dokumenterad kompetens

När du väljer en kurs från Confex kan du vara trygg på att du får en kurs med relevant utbildningsinnehåll, tydliga läringsmål och att innehållet alltid är uppdaterat och relevant. Detta är en dokumenterad trygghetsstämpel både för dig själv och för din arbetsgivare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda andra utan att vara chef - Företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Confex
Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

Skandinaviens ledande kursleverantör

Människor växer och presterar bättre genom kompetensutveckling. Därför arbetar vi aktivt varje dag med att vara en självklar partner för företag som önskar att sända sina anställda på kvalitetssäkrade, effektiva och verklighetsbaserade utbildningar. Sedan starten 1997 har vi utbildat över...

Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Highlights