Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ny som chef

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande
Ny som chef

Kursbeskrivning

Ny som chef

Vi vill att du ska lyckas i din nya roll som ledare!

Har du nyligen fått en ställning med utökat ansvar? Det är ingen tillfällighet. Din arbetsgivare bedömer att just du är rätt person för att ta ansvar för verksamhetens och medarbetarnas utveckling.

Det är dock mycket som förändras med ledarrollen. Innehållet i ditt arbete såklart, du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. I tillägg förändras din relation till medarbetarna. Som chef måste du hitta en balans mellan bra resultat och goda relationer, detta är en stor utmaning.

Den här kursen riktar sig till dig som ska bli eller nyligen blivit chef. Under två intensiva dagar kommer du att lära dig vad som krävs för att få den bästa tänkbara start och lyckas i din nya roll.

Vi har under åren utbildat hundratals nyblivna chefer över hela Sverige. De ger kursen ett högt betyg.

Du kommer att stärkas inom följande områden:

  • Bli trygg i din nya roll som ledare. Du lär dig det du behöver veta för att snabbt komma in i ledarrollen. Dessutom lär du dig att leda utifrån vem du är som person och hur du skapar tillit, respekt och engagemang hos dina medarbetare.
  • Lär dig tackla kommande utmaningar. Chefens svåra roll innebär tryck från ledning såväl som medarbetare. Här får du svaren på hur du ska klara utmaningarna och leva upp till de förväntningar och krav som ställs på dig.
  • Förbered dig på de svåra samtalen. Lär dig hur du bör gå till väga när du behöver ta upp något känsligt med någon av dina medarbetare, vid t ex. tillsägelse, uppsägning, omplacering eller samarbetsproblem.
  • Kommunikation och motivation. Lär dig hur du kan undvika missförstånd och skapa ökad trivsel genom ditt sätt att kommunicera. Och hur du genom ett coachande förhållningssätt kan öka både motivationen och prestationen hos dina medarbetare.

Att bli chef innebär en rad förändringar. Du ställs inför större utmaningar, högre krav och nya problemställningar. Den här kursen ser till att du snabbt kommer in i rollen som chef och ledare och gör startfasen i din nya karriär lättare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare:

Thomas Lundqvist
Thomas Lundqvist är en av våra mest uppskattade och populära kursledare. Han är fd VD för Junibacken där han med stor framgång skapade en lönsam och välmående organisation. Thomas är utbildad civilekonom och började studera biologi för att hjälpa säljare att bli den bästa säljaren de kan vara. Han bedriver företaget Brainscan och är författare till flertalet böcker om hur du kan tänka positivare, vässa ditt ledarskap och bli en bättre säljare. Thomas brinner för att hjälpa företag att förbättra sin försäljning genom att hela tiden ligga steget före konkurrenterna.  

Kursinnehåll

  • Så växer du in i rollen som chef och blir trygg som ledare
  • Hur du lyckas med att leda tidigare kollegor – från att vara en i gänget till att vara chef
  • Så gör du för att skapa ett fungerande och motiverat team
  • Vad du bör veta för att klara konflikter och medarbetarsamtal

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ny som chef, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ny som chef!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar