Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Mellanchefens komplexa roll

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Mellanchefens komplexa roll

Bygg hållbart ledarskap & hantera förväntningar

För att kunna leda andra, behöver du som ledare förstå hur du skapar din egen tydlighet. Som mellanchef befinner du dig mitt i organisationen. Din uppgift är att få dina medarbetare att blomstra, och krav och förväntningar kommer både uppifrån och nerifrån. Du ska vara beslutsfattare och konfliktlösare, samtidigt ska du kunna möta både ledningens krav och personalens förväntningar. Din roll är viktig, både för företagets utveckling och resultat och du ska ha förmågan att kunna pendla, mellan strategiskt och operativt ledarskap.

Gå kursen och få verktyg och kunskap du behöver för att utveckla dig själv, skapa ett framgångsrikt ledarskap och bygga starka relationer till dina medarbetare.

Kursen går igenom:

Utvecklas som ledare – få tips, råd och verktyg på hur du kan förbättras i ledarrollen

Så hanterar du förväntningar: Vi tittar på förväntningar från chef, medarbetare och övrig omgivning men också deltagarens egna. Vilka förväntningar är rimliga och hur påverkar de mitt ledarskap?

Att leda med mål som kommer uppifrån. För att skapa motivation och få andra med sig måste du göra företagets eller avdelningens mål till dina egna.

Konflikter och medarbetare som inte fungerar är ett av de riktigt tuffa områdena som du som chef måste behärska.

Kommunikation och motivation – lär dig hur du kan undvika missförstånd och skapa ökad trivsel genom ditt sätt att kommunicera och skapa samarbete och sammanhållning i gruppen.

Det strategiska ledarskapet – lär dig hur du kan blicka uppåt och bli delaktig i ledningens processer, skapa meningsfulla visioner och implementera strategier.

Missa inte chansen att delta på de här motiverande och inspirerande dagarna som är utvecklade speciellt för dig som arbetar som mellanchef.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursledare:

Thomas Lundqvist
Thomas Lundqvist är en av våra mest uppskattade och populära kursledare. Han är fd VD för Junibacken där han med stor framgång skapade en lönsam och välmående organisation. Thomas är utbildad civilekonom och började studera biologi för att hjälpa säljare att bli den bästa säljaren de kan vara. Han bedriver företaget Brainscan och är författare till flertalet böcker om hur du kan tänka positivare, vässa ditt ledarskap och bli en bättre säljare. Thomas brinner för att hjälpa företag att förbättra sin försäljning genom att hela tiden ligga steget före konkurrenterna.  

Kursinnehåll

  • Styrk ditt personliga ledarskap genom tydlig kommunikation
  • Så bygger du ett hållbart ledarskap och hanterar förväntningar
  • Det strategiska och operativa ansvaret som mellanledare
  • Konflikthantering – få verktyg du behöver

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mellanchefens komplexa roll, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Mellanchefens komplexa roll!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar