Visa utbildning.se som: Mobil

High Performance Leadership (HPL)

Confex
Kort om utbildningen
2 dagar
14 990 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-04-01 - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-04-01  
14 990 SEK
2020-06-03  
14 990 SEK
Göteborg
2020-05-25  
14 990 SEK

Kursbeskrivning

High Performance Leadership (HPL)


Neuroledarskap - en kurs om ledarskap utifrån våra hjärnor för framtidens ledare.

Läringsmål - kursen går bland annat igenom:

  • Optimera dina mentala förutsättningar för bättre självledarskap
  • Få effektiva självledarskapsverktyg baserade på hjärnforskning 
  • Skapa en mentalt starkare organisation
  • Kommunicera och nå fram med dina idéer
  • Coacha andra till beteendeförändringar på lång sikt
  • Öka motivationen i dina team

Kursupplägg
På förmiddagen är fokus på neuroledarskap, det vill säga konsten att leda sig själv utifrån hjärnans villkor. Eftermiddagen handlar om neurokommunikation och hur man bäst leder andra. Under dagen får du konkreta råd och verktyg för olika ledarskapssituationer. Teoretiska kunskapsmoment varvas med reflektion och praktiska övningar eftersom upplevelsebaserad inlärning har stor betydelse för vår utveckling. 

Upplägg

Konsten att leda dig själv och andra på hjärnans villkor

Kursen ger dig kunskap om neuroledarskap. Detta är ett område som har ökat enormt senaste åren och det börjar bli en vanligare del av ledarskapsutbildningar världen över. För den ledare som vill möta framtidens krav är neuroledarskap nödvändig kunskap. Organisationer utvecklas ju av människor – hur ska detta ske utan förståelse för vad hjärnan behöver för att få de bästa förutsättningarna för samarbete, prestation och motivation.

Neuroledarskap är ett nytt ämnesområde som bygger på forskning om hjärnan. Med hjälp av en djupare förståelse av hur våra hjärnor fungerar kan vi radikalt förbättra både mental hälsa, styrka och prestation.

Efter kursen kommer du som är ledare förstå varför ordet ”utveckling” är bättre än ”förändring", varför negativ återkoppling får oss att reagera starkare än beröm och hur du som ledare bör agera utifrån det, hur vårt hotsystem påverkar den psykiska hälsan i din organisation och varför dopamin är ett av dina viktigaste verktyg för hållbart dynamiskt ledarskap.

Målgrupp
Denna kurs är särskilt relevant för alla som har en ledande roll i en organisation eller på annat sätt arbetar med ledarskapsfrågor.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om High Performance Leadership (HPL), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera High Performance Leadership (HPL)!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 753 recensioner.
Alla recensioner för arrangören