Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Fokus, hållbarhet och arbetsglädje

Confex
Kort om utbildningen
3 timmar
2 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-08-28 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Hur upplever du arbetsvardagen just nu?

I en speciell tid ställs vi inför nya utmaningar som har med fokus, motivation och prestation att göra. Vissa upplever att de jobbar mer och har svårt att avgränsa och prioritera. Andra kanske har svårt att komma igång och har en minskad energi och motivation.


Delta på vårt extrainsatta webinar som ger dig verktygen du behöver för att stimulera arbetsglädje, kreativitet och fokus.


Agnes Mellstrand, legitimerad psykolog med KBT-inriktning hjälper dig att hantera stress, prioritera rätt och hitta energi.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som t ex jobbar hemifrån eller vill hjälpa kollegor och medarbetare till arbetsglädje och motivation i en tid då många av oss har behövt ställa om till att bland annat jobba mer digitalt.

Kursinnehåll

  • Fokus och prestation. Hur du tränar upp förmågan till fokuserad uppmärksamhet och att stå emot distraktioner – råvaran för mänsklig kreativitet.
  • Prioritera rätt säker. Med ABC-analysen och genom att zooma ut med frågor kring vad som egentligen är viktigt tar du bättre beslut och kan leva efter dina och företagets värderingar. 
  • Vad går du igång på? Hur kan du stimulera ditt motivations- och belöningssystem? Med hjälp av t ex verktyget ABC-analysen lär du dig att sätta igång hållbara beteenden.
  • Rutiner och energireglering. Hur reglerar du din energi och med hjälp av vilka aktiviteter? Hur kan du skapa variation och stimulans? Vad tar din energi och vad ger dig energi?
  • Hantera stress och oro. Få kunskap och stresshanteringsverktyg som hjälper dig och din omgivning att hålla i längden.

Upplägg

  • Webinar äger rum kl. 09.00-12.00
  • Totalt 3h med 3 stycken á ca 45 minuter långa pass med två pauser mellan sessionerna
  • Kursen hålls på distans via verktyget Zoom - du kopplar enkelt upp dig därifrån det passar dig
  • Inbjudan med länk till webinar får du via din anmälan

Investering

2 500,00 kr, exkl. moms.

Kursledare

AGNES MELLSTRAND

Agnes är legitimerad psykolog med KBT-inriktning med lång erfarenhet av KBT-behandling både individuellt och i grupp inom psykiatrin, privatvården och företagshälsovården.

Agnes är en van föreläsare och handledare. Tack vare hennes gedigna kliniska erfarenhet och pedagogiska färdigheter i kombination med god vana av konsultinsatser, får hon genomgående positiva utvärderingar från sina kunder. I omdömena betonas hennes professionalitet, kompetens, värme och inte minst hennes goda förmåga att entusiasmera och engagera andra. Hon delar med sig av sitt kunnande för att åstadkomma hållbara och positiva beteendeförändringar på såväl individnivå som på gruppnivå.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Fokus, hållbarhet och arbetsglädje , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Confex

Confex

Confex

Confex är en ledande kursleverantör som erbjuder kurser som är anpassade till det skandinaviska arbetslivet. Sedan 1997 har vi hjälpt hundratusentals deltagare att nå sina personliga karriärmål och vi erbjuder en unik bredd av kurser för ett brett spektrum av...


Läs mer om Confex och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Confex

Kronhusgatan 7
411 05 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Fokus, hållbarhet och arbetsglädje !

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 1743 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar