Svåra samtal utbildning

När kommunikationen är A-O

Vissa samtalsämnen kan vara svåra att framföra så att budskapet landar rätt. Med rätt redskap kan du hantera olika konflikter utan att förvärra situationen. Under en utbildning i svåra samtal lär du dig att behärska även de tuffa situationerna!
Visar 1-25 av 72 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 72 träffar
1
2
3

Mer om svåra samtal utbildningar

Svåra samtal är aldrig lätta att hantera då det både kan vara komplicerat att formulera dig rätt och att du inte vet hur den andra personen kommer ta emot budskapet. Det underlättar därav att gå en utbildning i svåra samtal för att kunna ta upp tuffa ämnen utan att förvärra eller förhindra eventuella konflikter. Du blir medveten om ditt eget agerande och får insikt och förståelse för medarbetarens reaktion. 

En utbildning i svåra samtal ger dig allt du behöver för att lyckas hantera samtal och konflikter på ett professionellt sätt!

Vad innehåller en svåra samtal utbildning?

På en utbildning i svåra samtal får du bland annat lära dig hur du leder ett samtal, hur du säger ifrån och sätter gränser och hur du genomför ett tufft samtal. Du får också kunskap kring reaktioner vid konflikter samt att ge och ta emot feedback.   

Under en utbildning i svåra samtal får du redskap och metoder för att på ett enklare sätt genomföra samtal så att du är förberedd på mottagandet från den berörda personen. Det krävs att du har en viss fingertoppskänsla och anpassar din kommunikation för att varken gå för hårt eller mjukt mot dina medarbetare – och du får stenkoll på hur du sköter gränsen snyggt!

Vem kan gå en utbildning i svåra samtal?

En utbildning i svåra samtal passar dig som möter människor dagligen i din yrkesroll såsom VD, chef, mellanchef, projektledare, områdesansvarig eller personalansvarig. Det kan även vara en utbildning för dig som jobbar inom vården eller skolan samt om du bara vill kunna hantera konflikter som uppstår i privatlivet. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
De nya kunskaperna stärker henne...

Åse Larsen, säkerhetsansvarig och dataskyddsombud på Affärsverken, om sin diplomutbildning som hon avslutade i januari 2021.

Läs mer
Bra framtidsutsikter för utbilda...

Jenny Gentele, kursledare i utbildningen Diplomerad redovisningsekonom, om goda framtidsutsikter för utbildade redovisningsekonomer och sitt intresse för årsredovisningar.

Läs mer
"Förändringen går snabbt och vi ...

Åsa Liedgren, Executive Assistant på Sustainable Banking på SEB, berättar om sina erfarenheter av utbildningen ”Executive Assistant 2025” under hösten 2020.

Läs mer
Vad säger kursdeltagarna?
Advantum Kompetens

Advantum Kompetens har under årens lopp arbetat i snart sagt alla branscher och företag samt inom kommuner, landsting och statliga verk. Kursdeltagarna ger i snitt utbildningen 4,6 i helhetsomdöme på en 5-gradig skala! Vad säger då kursdeltagarna?

Läs mer