Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Motiverande samtal (MI) – Onlineutbildning

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
6 veckor
4 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Flexibelt - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Motiverande samtal, MI är ett övergripande förhållningssätt och en kommunikationsmetod som skapats för att hjälpa människor att hitta sin egen motivation och väg till förändring. Genom denna metod och dess förhållningssätt vill man skapa ett samtal där en person känner sig tillräckligt trygg för att tänka på och våga prata om att göra något annorlunda, prova något nytt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Vår onlineutbildning följer den standard som har tagits fram i det internationella nätverket för MI-utbildning (Motivational Interviewing Network for Trainers, MINT). Utbildningen är utvärderad med goda resultat och motsvarar innehållet i grundläggande MI-utbildningar.

Startdatum är flexibelt, så du kan börja utbildningen när du vill. Utbildningen pågår under sex veckor med f a skriftlig handledning då du har tillgång till utbildningsprogrammet som du kan följa på dator, telefon eller surfplatta.

Utbildningen består av olika avsnitt som gradvis introducerar dig till relevanta MI-begrepp, metoder och färdigheter. I varje avsnitt finns text, filmer och övningar som tydliggör innehållet. Utbildningen fokuserar till stor del på färdigheter men ger en såväl teoretisk som praktisk grund för att arbeta med MI efter avslutad utbildning.

Det ingår en del praktiska moment i utbildningen, så det är bra om du har möjlighet att träna på samtal under utbildningens gång, det ger ett mervärde. Ett vanligt upplägg är att lägga en-två timmar per vecka på teorin i MI-onlinemodulerna och sedan tillämpa metoden i valfritt antal samtal i den löpande verksamheten.

Under utbildningen har du även tillgång till en erfaren MI-utbildare för rådgivning och frågor kring avsnittens innehåll. Handledning ges skriftligt en gång per vecka i kursportalen under utbildningens gång.

Investering

4 900 kr exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Motiverande samtal (MI) – Onlineutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Motiverande samtal (MI) – Onlineutbildning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar