Visa utbildning.se som: Mobil

Lead Forward - våga utmana ditt ledarskap.

VeaLearn Utbildning
Kort om utbildningen
6 månader
7 600 SEK exkl. moms
   
Distans
Svenska

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildningen Lead Forward. Bli en bättre chef med LEAD FORWARD- metoden! Få förändrat ledarskapsbeteenden och positiva medarbetare.

Ledarskapsutbildningen Lead Forward kommer att ge dig ökade kunskaper om ditt ledarskap på ett helt nytt sätt! En interaktiv webbutbildning under sex månader där alla kan vara med oavsett ort!

I och med ledarskapsutbildningen Lead Forwards metod kommer du både att utveckla dig själv i ditt ledarskap samt även dina medarbetare och arbetsgrupper, Tillsammans nya förutsättningar för ökad motivation och trivsel på arbetet.

I den här utbildningen får du bland annat lära dig: 

  • Hur du kan jobba med nya ledarskapsbeteende och mer utvecklande ledarskap.
  • Framför allt en positiv och utmanande upplevelse av ledarskapsutveckling.
  • Konkreta verktyg att jobba med under utbildningen.
  • Handlingsplan för att utveckla ledarskap.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Du är ledare, chef, projektledare inom kommunal eller privat verksamhet. Det passar även för dig som är rektor eller verksamhetschef inom omsorgen. Alternativ helt ny chef eller vill bli. Vi anpassar och ge förslag på utbildningsdatum så att utbildningsnivån blir rätt utifrån ditt utbildningsbehov.

Upplägg

LEAD FORWARD utgår från en metod som ger dig som chef en bild av nuläge av hur dina medarbetare uppfattar ditt ledarskap. Kursen bygger på feedback från dina medarbetare och som du sedan analyserar via en systematiserad metod. Under utvecklingsinsatsen coachas ni av av Rauno Juustovaara i en utformad analys- och arbetsprocess.

Pedagogiken bygger på teach-to-learn.
Vilket innebär att våra kunskaper kommer till ytan när vi reflekterar över våra handlingar/beteende i vårt ledarskap. Vi jobbar med självskattning, diskussioner i mindre grupper och coaching. Exempel på självskattnings/självvärderings övningar:

Upplägg av utbildningen

Utbildningen är en digital interaktiv webbutbildning under sex månader å 1,5 timme med uppgifter, inläsning av litteratur och coaching däremellan.

Ledarskapsutbildningen Lead Forward är uppdelad i:

  • Tillfälle 1  med introduktion och utbildning. Därefter egna studier genom att läsa boken ”En liten bok om ledarskap” av Stefan Söderfjäll. ” samt uppgifter. Under tiden får dina medarbetare svarar på enkäten( om du har verktyget Feed Forward i utbildningen  och som sammanställs till dag två).
  • Tillfälle 2-5, reflektion av boken, utbildning, gruppsamtal, coachning grupp och individuellt(uppföljning av av respektive rapport om du har lagt till Feeback - verktyget) och övningsuppgifter.
  • Tillfälle 6,  Uppföljning samt reflektioner,  hinder och möjlighet och verktyget. Avslutning på kursen.


Skulle du vilja gå den helt individuellt och får personlig coachning kontakta oss då för pris och diskussion med utbildaren. Naturligtvis går det att boka som företagsinternt! Anmäl ditt intresse så hör vi av oss!

Möjlighet att ta del av VeaLearns onlineföredrag från föredrag.se under utbildningstiden. Värde ca 1195 kr/ per person

Tid & plats

Under Corona går utbildningen som lärarledd webbutbildning med via Zoom eller liknande. Annat fall som öppen eller företagsintern utbildning.

Investering

Pris 7 600 kr ex moms. Utbildningen innehåller 6 utbildningstillfälle å ca 2-3 timmar  via Zoom. Utbildning, gruppsamtal, coachning, individuellt och i grupp. Rapportering och feedback  Kursbok, kursdokumentation och diplom. Enkät (extra tilläggstjänst).

Kursledare

Om kursledaren

Rauno Juustovaara, utbildare Lead ForwardRauno Juustovaara föreläsare, ledare, coach samt utbildare inom ledarskap, medarbetarskap och teambuildning.
Erfarenhet från 24 år som pedagog på Lillsved idrottsfolkhögskola där han har specialiserat sig på ledarskap och av att leda grupp och grupprocesser. Detta intresse lede till ett skapande av ett utepedagogiskt lärorum i naturen kring Lillsved. Långvarig erfarenhet av ledarskap inom idrott och andra organisationer.

Utbildare även för SISU idrottsutbildarna i Stockholm. Ägare och driver företaget Juust Education and adventure.  

Examen, diplom m.m.

Ja, efter utbildningen erhålls diplom.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Lead Forward - våga utmana ditt ledarskap., direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

VeaLearn Utbildning

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 25-tal ämnesområden! På VeaLearns utbildningsportal hittar du effektiv och hållbar kompetensutveckling för privat som offentlig verksamhet. Utbildningsutbudet är stort och riktar sig både till dig som är chef, medarbetare, företagare eller som privatperson....


Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

VeaLearn Utbildning

Svartmangatan 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Lead Forward - våga utmana ditt ledarskap.!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Lead Forward - våga utmana ditt ledarskap. från VeaLearn Utbildning, fyll i dina uppgifter: