AI - artificiell intelligens onlineutbildning

Längd
Egen takt
Pris
1 890 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kursstart löpande se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Ingen begränsning
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
Egen takt
Pris
1 890 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kursstart löpande se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: Ingen begränsning
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Upptäck framtidens möjlighet med vår AI - Artificiell intelligens onlineutbildning

Upptäck framtidens möjligheter med AI – Artificiell intelligens onlineutbildning! Utbildningen kommer att ge dig en djuplodande förståelse för AI:s spännande värld, från dess rika historia till dess avgörande roll i dagens samhälle och näringsliv.

Utbildningen är en grundkurs. Här kommer via att utforska och demystifierar världen av artificiell intelligens. Utbildare är Peter Siljerud, som är en av Sveriges mest meriterade utbildare inom omvärldsanalys. Han kommer att ge dig grundkunskaper om den fascinerande historien till om de ljusnande framtidsutsikterna och av den kompletta bilden av AI:s inflytande.

Genom praktiska exempel och fallstudier utforskar kursen AI:s tillämpningar inom områden som marknadsföring, hälsovård, finans, transport och offentlig sektor.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kursstart löpande

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Sista ansökan: Ingen begränsning

Målgrupp

För dig som vill lära dig mer om AI. Våra diplomerade utbildningar online vänder dig främst chefer och dess anställda till företag och offentlig sektor men även till privata kursdeltagare. 

Kursinnehåll

 Här kan du se en del om vad som kommer att tas upp i AI - utbildningen. 

Historisk resa:
Dyk in i AI:s fängslande historik, från de första teoretiska koncepten till dagens banbrytande teknologier. Förstå hur AI har utvecklats över tid och formulerat en framtid där intelligenta maskiner kommer att spela en avgörande roll.

Teknik och verktyg:
Utforska maskininlärning, där datorer lär sig från data för att förbättra prestanda. Dyk in i djupinlärning, en gren av AI som efterliknar mänskliga neuronnät för att lösa komplexa problem! Upptäck kraften i GPT-3, den senaste innovationen inom språkmodellering, och förstå dess potential.

Tillämpningar i verkligheten:
Genom praktiska exempel och fängslande fallstudier får du dessutom insikter om hur AI förändrar landskapet inom marknadsföring, hälsovård, finans, transport och den offentliga sektorn. Utforska verkliga scenarier där AI revolutionerar arbetsflöden och effektivitet.

Påverkan på arbetslivet:
Utbildningen går bortom tekniken och Peter visa hur AI kan påverkar arbetslivet. Utforska strategier för att implementera AI-lösningar i organisationer och förbered dig för den framväxande framtiden med ökad automatisering och intelligens.

Insikter och framtida trender:
Få exklusiva insikter från AI-föregångare och visionärer. Utforska framtidens trender och möjligheter inom AI-landskapet och förbered dig för att vara en del av den spännande utvecklingen.

Upplägg

Streamad AI-utbildning som är indelade i korta delmoment med efterföljande kontrolltest. Du kan själva bestämma hastigheten på kurstakten. Utbildningen genomförs på svenska, och den är textad på svenska, engelska och ukrainska, fler språk är på gång!

Investering

Kursspris 1 890kr ex moms.

AI - Artificiell intelligens onlineutbildning,
ett utbildningspaket ENKLA, som innehåller en online utbildning, kursmaterial, diplom samt föredrag online som innehåller över 200 inspirationsföreläsningar inom olika ämnen från kända föreläsare.

Giltighetstid 6 månader. Välkommen att anmäla dig och köpa in onlineutbildningen!

Erbjudande

Den här AI - utbildningen ingår också vårt Årskort komplett som omfattat över 450 diplomerade onlineutbildningar, föredrag online samt valfri fackbok från VeaLearns bokhandel. Pris endast 7 900 kr ex moms. Läs mer på vår VeaLearns hemsida!

Examen, diplom m.m.

Diplom erhålles efter avklarad kontrolltest.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI - artificiell intelligens onlineutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
VeaLearn Utbildning
Själagårdsgatan 7
111 31 Stockholm

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 20 - tal utbildningsområden. Vi erbjuder rådgivning, stort utbud av aktuella utbildningar, böcker och andra utbildningstjänster. Allt förpackat i väl valda utbildningspaket! VeaLearn utbildning grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga...

Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights