SE HIT! 😀 Sista chansen att ansöka till SSE MBA-stipendiet 2024, värt 645 000 kr. Årets ansökan stänger fredag 2024-05-31.

Förändringsledning – ledarskapsutbildning online utbildningspaket

VeaLearn Utbildning, Distans (+1 orter)
Längd
ca 4 tim + tid för övningar, tester samt inläsning av fackbok.
Pris
4 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång senast inom 24 timmar! (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
ca 4 tim + tid för övningar, tester samt inläsning av fackbok.
Pris
4 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Löpande kursstart. Du är igång senast inom 24 timmar! (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Förändringsledning – ledarskapsutbildning utbildningspaket med tre diplomerade utbildningar, facklitteratur samt föreläsningar. Ska du leda en organisation, grupp eller process i ett förändringsarbete? Då är det här utbildningspaketet för dig!

Utbildningspaket innehåll

 • Utbildning 1, ”Förändringsledning”
 • Utbildning 2, ”Lean är bara ett namn”
 • Utbildning 3, ”Teambuilding på distans”
 • Litteratur, ”Ut ur boxen – Förändringledning på riktigt”
 • Tillgång till över 200 inspirationsföreläsningar från föredrag.se
 • Förutom utbildningar ingår även övningar, mallar, utbildningsmaterial, kontrolltest samt diplom. 

Utbildningarna är princip identiska till traditionell utbildning dock i koncentrerad form. Fördelen med att utbilda dig online är att det är kostnadseffektivt dessutom hållbart både över tid och ur miljösynpunkt.

I utbildningspaket kommer du att få förutsättningar och verktyg för att kunna driva förändringsprocesser på ett sätt så att dina medarbetare blir delaktiga och vill bidra.

Du får en bra grund för för hållbart förändringsarbete samt systematiskt förbättringsarbete. Två sätt att få din verksamhet att hålla jämn takt med omvärlden. En allsidig utbildning för förändrings- och förbättringsledare. Ett resultat av det är att du blir förändringsledare som skapar goda förutsättningar för ditt team.

VeaLearn utbildar förändringsledare som kan möta behovet av agila, hållbara och effektiva förändringsprocesser. I utbildningen ingår även verktyg för att arbeta smidigt med det dagliga förbättringsarbetet. Välkommen med din intresseanmälan alternativt att du bokar direkt!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Löpande kursstart. Du är igång senast inom 24 timmar!

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige
 • Svenska

Löpande kursstart. Du är igång senast inom 24 timmar!

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

Förändringsledare är den som är utsedd för att ansvara, planera, leda eller följa upp ett förändringsprojekt eller ett förbättringsarbete. Du som går denna utbildning kan exempelvis vara förändringsledare, chef, medarbetare eller konsult.

Kursinnehåll

Utbildning 1:”Förändringsledning”
Är en ledarskapsutbildning anpassad för dig som är förändringsledare eller blivit utsedd till att leda en förändringsprocess. Det kan vara en otydlig process, därför ger utbildningen dig specifik kunskap i att hantera och kommunicera de svårigheter som kan uppstå.

Du får bland annat kunskaper om hur du ska leda förändringsprocessen, hanterar andras reaktioner, skapar trygghet, anpassar organisationen efter förändringsfaser, ta svåra samtal, skapar motivation och hanterar grupprocesser.

Utbildning 2: ”Lean är bara ett namn
I  ”Lean är bara ett namn” får du lära dig praktiska processer för systematiskt förbättringsarbete. Med säker hand lotsas du genom tydliga exempel, bra modeller och god dokumentation. Följden är att du som förbättringsledare på ett tydligt sätt kan involvera dina medarbetare i arbetet

Utbildning 3, Teambuilding på distans
Som förändringsledare behöver du behärska ledarskap online. Därför har vi med den här utbildningen om hur du leder möten och skapar bra teambuilding på distans. Samtidigt är det en fördjupning av vad som krävs för att du ska vara en bra ledare. När du kan leda bra möten på distans så har du även förbättrat din förmåga som ledare.

Utbildaren ger dig regler och övningar i hur du leder i distansmötet, till exempel hur du gör för att uppmärksamma samtliga individer i teamet och tekniker för kreativa möten.

Litteratur, ”Ut ur boxen – Förändringledning på riktigt” är en populär bok där du får stöd i alla delar av förändringsprocessen med exempel och verktyg. Fackboken är uppdelad i tre delar och bygger på forskning och egna erfarenheter. Kartläggning av nuläget och vilka möjligheter och utmaningar som förändringsledaren står inför. En rad agila arbetssätt som du kombinerar och situationsanpassar.

Föredrag online - över 200 st, olika inspirationsföreläsningar från kända föreläsare.

På vår hemsida får du än mer detaljerad information om kursinnehållet!

Upplägg

Utbildningstid: Koncentrerad tid ca 4 timma. Lägg till utöver detta egen tid för övningar, extra material från utbildaren, webbtest samt tid för inläsning av facklitteratur. Utbildningen motsvarar ca 2 dagar lärarledd utbildning + tid för fackbok.

Tid & plats

Onlineutbildning - oberoende av tid och plats. Du kan ta del av utbildningspaketet via dator, mobil eller Ipad. 

Investering

Kursavgift 4 300 kr ex moms. Giltighetstid 12 månader. 

Erbjudande

ÅRSKORT KOMPLETT - få tillgång till över 450 diplomerade onlineutbildningar, föredrag.se samt valfri fackbok från vår VeaLearns bokhandel. 

Kurspris 7 900 kr ex moms.
Kontakta oss om du är intresserad av Årskort!

Kursledare

Utbildare utbildning 1: Liselotte Norén är en mycket erfaren utbildare och har varit verksam som processledare, förändringsledare inom olika verksamheter. Har en bakgrund som IT -chef på koncernnivå och VD inom tjänsteföretag.


Utbildare utbildning 2: Åsa Melandär Föreläsare, författare och utvecklingschef. Hon har skrivit boken ”Lean är bara ett namn” som hennes utbildning bygger på. Hon har en bred erfarenhet av förbättringsarbeten inom och hennes styrka är implementering.


Utbildare utbildning 3: Elise Slotte Har en bred yrkesbakgrund som utbildare, säljare och marknadsförare samt projektledare. Elise håller ett flertal utbildningar inom organisationsutveckling, möten och kommunikation.

Litteratur, författare: Love Lönnrothär utbildare, författare och managementkonsult som brinner för kundens utvecklingsresor och gillar att tänka nytt. Det använder han i komplexa förändringsprocesser i sitt arbete. 

Examen, diplom m.m.

Diplom erhålls efter godkänd webbtest på respektive utbildning.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förändringsledning – ledarskapsutbildning online utbildningspaket, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
VeaLearn Utbildning
Själagårdsgatan 7
111 31 Stockholm

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 20 - tal utbildningsområden. Vi erbjuder rådgivning, stort utbud av aktuella utbildningar, böcker och andra utbildningstjänster. Allt förpackat i väl valda utbildningspaket! VeaLearn utbildning grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga...

Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights