Att leda och samordna utan att vara chef - kompetenspaket distans/online

VeaLearn Utbildning, Distans (+1 orter)
Längd
3,5 tim. plus tid för övningar, tester, kursmaterial och inläsning av fackbok.
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kursstart löpande. Du är igång inom 24 timmar efter anmälan! (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
3,5 tim. plus tid för övningar, tester, kursmaterial och inläsning av fackbok.
Pris
3 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kursstart löpande. Du är igång inom 24 timmar efter anmälan! (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ett gediget kompetenspaket som innehåller inte mindre än tre diplomerade onlineutbildningar, föredrag online samt ledarskapsboken " Alla är vi ledare - metod för hälsofrämjande arbetsplats". Ett första steg till att utforska och lära sig konsten att vara ledare. En kompetenspaket som du har stor nytta av!

Du får kompetensutveckling främst inom personligt ledarskap, personkännedom i teamet, god kommunikation och mötesteknik. Du får också lära dig vikten att vara en god lyssnare, att tillämpa ett coachande förhållningssätt och effektiv planering samt genomförande för att nå uppsatta mål. De fyra olika utbildare delar med sig av sina metoder och dessutom av sina bästa knep för att du ska kunna möta ledarskapets utmaningar. 

Dessutom sammanfattar ledarskapsboken hur du jobbar med att den hälsofrämjandet ledarskapet så att du kan bidra till en hälsofrämjande arbetsplats. 

Du studerar i din egen takt och giltighetstiden är 6 mån. Lär, pausa och repeterar så mycket du önskar under den tiden!

Målgrupp: Utbildningen riktar sig till dig som leder eller samordnar utan att ha ett formellt chefsmandat. Du kan vara teamledare, samordnare, leda ett utvecklingsarbete, projektledare eller har ansvar för koordinering av verksamheter. Alternativt att denna utbildning ett första steg i din chefsutbildning.

Kontakta oss för mer information, upplägg och detaljerat innehåll! 
Välkommen med din intresseanmälan och bokning via vår hemsida vealearn.se!

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Kursstart löpande. Du är igång inom 24 timmar efter anmälan!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Kursstart löpande. Du är igång inom 24 timmar efter anmälan!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som leder eller samordnar utan att ha ett formellt chefsmandat. Du kan vara teamledare, samordnare, leda ett utvecklingsarbete, projektledare eller har ansvar för koordinering av verksamheter. Alternativt att denna utbildning ett första steg i din chefsutbildning.

Kursinnehåll

Utbildning 1 – Att leda och samordna utan att vara chef
Den första utbildningen kan du se som grundkursen i kompetenspaketet. Här följer utbildaren dig in i vad det innebär att vara ledare utan att vara chef. Framför allt går han systematiskt in på olika utmaningar som du kan stå inför.

Utbildning 2 – Jobba smart – effektiva verktyg och arbetsmetoder
I den delen får du grunden för att kunna effektivisera ditt arbete och dina arbetsmetoder. Det två utbildarna delar på ett jordnära sätt med sig av metodik och praktiska erfarenheter. Här får du personliga tips när du samordna utan att vara chef.

Utbildning 3 – Effektiv internkommunikation

Den tredje utbildningen ”Effektiv internkommunikation” är en utbildning för att nå bästa resultat i samtal på jobbet. Ett spetsverktyg för att förstå processen och tillämpa god kommunikation för att nå gemensamma mål.

I detta Kompetenspaket ingår även Föredrag.se vilket innebär att du få kompletterande föreläsningar( över 200 st.) inom olika ämnesområden. 

Fackbok – Alla är vi ledare – metod för hälsofrämjande arbetsplats

Att sträva efter en hälsofrämjande arbetsplats ger ännu ett perspektiv på bra ledarskap. Boken är skriven av Ann Westermark & Karina Lindgren. Den här boken sammanfattar ledarskapet med ytterligare några aspekter.

Utbildningstid: Koncentrerad tid( körtid) ca 3 timmar och 30 min vilket motsvarar två dagars traditionell lärarledd utbildning. Lägg till utöver detta egen tid för övningar, extra material från utbildaren, webbtest samt tid för inläsning av facklitteratur.

Fortsatta studier

Se övriga diplomerade online utbildningar inom ledarskap. Vi har idag ett 30- tal intressanta ledarskapsutbildningar. Se vår hemsida på vealearn.se 

Upplägg

Distans/online. Streamade kvalitativa utbildningar. Därtill fackbok som komplettera utbildningarna. Möjlighet att interagera med utbildarna.

Kursstart löpande, Du är igång senast 24 timmar efter godkänd anmälan, om helg närmast vardagen efter. Giltighetstid på kompetenspaket är 6 månader. 

Erbjudande

Ordinarie pris 3 900 kr ex moms. I kursavgiften ingår tre diplomerade online utbildningar, föredrag online, fackbok, övningar, utbildningsmaterial, webbtest samt diplom.

Kursledare

Jan Kronkvist, utbildad till International Competent Communicator och inom Speech Skills. Med mer än 15 års erfarenhet är han en professionell föreläsare som med entusiasm och skicklighet lyckas leverera sina kunskaper på ett unikt sätt. Omtyckt utbildare med flera utbildningar på VeaLearn!

Caroline Palm och Liselott Norén har, har utvecklat konceptet ’’Jobba smart’’ som syftar till att erbjuda verktyg och metoder för att alla ska kunna utveckla ett personligt ledarskap och en personlig hållbarhet.

Elise Slotte har en stor passion för affärsutveckling och är idag en utbildare, föreläsare och workshopsledare med en bred yrkesbakgrund där kommunikation har varit den röda tråden.

Författarna Ann Westermark & Karina Lindgren har tillsammans skrivit boken " Alla är vi  ledare" - metod för hälsofrämjande arbetsplats" Att sträva efter en hälsofrämjande arbetsplats ger ännu ett perspektiv på bra ledarskap. 

Examen, diplom m.m.

Du erhåller diplom efter varje avslutad utbildning samt att du fått godkänt på kontrollfrågorna. Utbildningsfrågorna är utformade av utbildaren och krav på att du svarat rätt till ca 80% på kontrollfrågorna. I annat fall kommer får du en ny test.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda och samordna utan att vara chef - kompetenspaket distans/online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
VeaLearn Utbildning
Själagårdsgatan 7
111 31 Stockholm

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 20 - tal utbildningsområden. Vi erbjuder rådgivning, stort utbud av aktuella utbildningar, böcker och andra utbildningstjänster. Allt förpackat i väl valda utbildningspaket! VeaLearn utbildning grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga...

Läs mer om VeaLearn Utbildning och visa alla utbildningar.

Highlights