Visa utbildning.se som: Mobil

Få tillgång till fantastisk kunskapsbank online inom 25-tal ämnesområden!

Vealearns grundades 2015 och har sedan dess utbildat chefer och övriga medarbetare inom olika ämnesområden. Hos oss hittar du effektiv och hållbar kompetensutveckling främst online men även som öppen och företagsintern fortbildning för privat som offentlig verksamhet. Utbildningsutbudet är stort och riktar sig både till dig som är chef, medarbetare eller företagare. Du får tillgång till flera hundra aktuella diplomerade utbildningar och föredrag, facklitteratur och andra utbildningstjänster i effektiva unika utbildningspaket och kompetenspaket inom ett flertal ämnesområden.

Lättillgänglig fortbildning oberoende av tid och plats som gör att du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till ökad konkurrenskraft i verksamheten! Ta del av våra utbildningar och övrigt utbud i förmånliga utbildnings- och kompetenspaket. Sammanfattningsvis håller vårt utbud hög kvalité är klimatsmart och anpassat för framtiden. 

Lär, reflektera, repetera och omsätt dina nya kunskaper direkt och öka din kompetens idag! Välkommen till VeaLearn, kompetensutveckling för arbetslivet!

Visa alla utbildningar med VeaLearn Utbildning

Utbildningar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med VeaLearn Utbildning och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

VeaLearn Utbildning

Svartmangatan 7
111 29 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Bli den första att recensera VeaLearn Utbildning!

Intresseanmälan

För att få mer information från VeaLearn Utbildning, fyll i dina uppgifter: