Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Övergripande styrning och kontroll av byggnader

Teknologisk Institut AB Sverige
Kort om utbildningen
2 dagar
11 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-19 09:00 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

I den här utbildningen fokuserar vi på alternativa lösningar inom fastighetsautomation. Samkörning av flera fabrikats styr- och övervakningssystem kan ge både tekniska och ekonomiska fördelar. Idag behöver du inte hålla dig till ett och samma fabrikat, det går utmärkt att koppla ihop styrutrustningar från olika leverantörer och skapa ett enhetligt användande- under en gemensam överordnad programvara.När krav på energispar och miljöarbete ökar får fastighetsautomation allt större betydelse, något som skapar behov av ett välfungerande övergripande styrsystem som i sin tur kan bidra till ett mer rationellt drift- och underhållsarbete. En förutsättning är att beställaren vet vad han/hon vill ha och kan prestera en relevant kravspecifikation på önskade funktioner. Vidare att konsulten förstår dessa krav, kan omformulera och upprätta en relevant teknisk beskrivning. Teamwork krävs mellan beställaren, konsulten, leverantören och den som har totalansvaret.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Inga speciella förkunskaper krävs. Allmänna kunskaper i styr- och övervakning och VVS är fördelaktiga.

Syfte

Med kunskaperna i denna kurs skall deltagaren känna till vad som krävs för att ta fastighetsautomation till en högre nivå med syftet att sporra användarna och samtidigt fungera som verktyg för energi- och driftoptimering där beställaren ställer kraven, inte leverantören.

Även personer såsom förvaltare, driftledare m.fl. får insikt i styrsystemet och hur dess användning ur organisatorisk synvinkel kan användas för att uppnå ett gott inomhusklimat på det mest kostnadseffektiva sättet.

Investering

11200 SEK, matpaket tillkommer med 325:-/dag

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Övergripande styrning och kontroll av byggnader, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Teknologisk Institut AB Sverige

Teknologisk Institut AB Sverige

Välkommen till Nordens största utbildningsföretag för dig som är tekniker eller ingenjör(fd SIFU). Vi har utbildningarna inom Teknik & Management som gör skillnad för ditt företag, som gör er till ett lönsammare, kunnigare och effektivare företag. Varje år utbildar vi...


Läs mer om Teknologisk Institut AB Sverige och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Teknologisk Institut AB Sverige

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Övergripande styrning och kontroll av byggnader!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 47 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Arbetsledning Steg 1 – Teknologi...

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
Teknologisk Institut

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer

Liknande utbildningar