Kontrollansvarig – Inför omcertifering | Online

SIFU, Distans
Längd
Valfritt
Pris
4 500 SEK exkl. moms
Längd
Valfritt
Pris
4 500 SEK exkl. moms
Från 4 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Denna halvdags onlinekurs är specifikt utformad för dig som är verksam som kontrollansvarig och närmar dig en omcertifiering. Vår kurs tar dig genom olika viktiga kapitel i PBL och BBR som du behöver ha kunskap i som kontrollansvarig och är en bra förberedelse inför din omcertifering.

Kursen är tillgänglig som förinspelat material, vilket gör det enkelt för dig att ta del av innehållet från din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Dessutom har du möjlighet att gå igenom kursen i din egen takt. Genom kursplattformen har du även möjlighet att ställa frågor direkt till kursledaren under kursens gång.

Kursen inleds med en kort förkunskapstest för att bedöma din nuvarande nivå. Detta ger dig insikt om vilka delar av kursen du kanske behöver ägna särskild uppmärksamhet åt. Därefter följer du alla delar av kursen och avslutar med ett prov som förbereder dig för den faktiska omcertifieringen.

Funderar du på att arbeta som KA och certifiera dig för första gången rekommenderar vi i stället vår kurs inför nycertifiering på tre dagar läs mer om kursen >


Innehåll

  • Inledning
  • Förkunskapsprov
  • Plan- och bygglagen
  • Kontrollansvarig
  • Boverkets byggregler
  • EKS
  • Övningsprov

Förkunskaper

Tidigare certifiering som kontrollansvarig.

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kontrollansvarig – Inför omcertifering | Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights