Visa utbildning.se som: Mobil

Klassificering och märkning av kemiska produkter

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
11 100 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-04-20 06:30 - Distans
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
11 100 SEK
2022-04-20

Göteborg
11 100 SEK
2022-05-30

Stockholm
11 100 SEK
2022-12-06

Kursbeskrivning

Målet är att du under kursens gång ska få verktygen för att själv kunna ta fram underlag för en klassificering och märkning av ämnen och blandningar. Kursen ger översikten, tolkningarna och den ändamålsenliga tillämpningen.

Kursen Klassificering och märkning av kemiska produkter ger dig kunskap om hur klassificering och märkning ska utföras enligt CLP. Vi tar upp en mängd exempel på märkning och klassificering genom att hämta aktuell dokumentation från Internet och fokuserar särskilt på de centrala databaser som innehåller information om klassificering av enskilda ämnen.

Fokus även på den nya bilaga VIII i förordningen som innehåller bestämmelser ny och mera utförlig information till Giftinformationscentralen än tidigare och de så kallade UFI-koderna som ska finnas på förpackningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Klassificering och märkning av kemiska produkter, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klassificering och märkning av kemiska produkter!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Klassificering och märkning av kemiska produkter från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer