Recensioner av SIFU

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 1462 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Jenny Fernebring, Höganäs Energi
21 maj 2024

Proffsigt och sakligt. Många bra tips att börja använda sig av direkt. Insiktsfullt och bra övningsuppgifter både i grupp och på egen hand. Rekommenderas!

4/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

Bra genomgång av materialet

5/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

Avsnittet elinstallationsansvaret var intressant och kommer troligen beröra mig mest

4/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

Duktig föreläsare

4/5
Kursdeltagare
19 jan 2024

Bra detaljrikedom

5/5
Kursdeltagare på distans
31 dec 2023

Bra innehåll, bra blandning med lagar och regler tillsammans med frågor man möter dagligen. Alla frågor var verkligen tillåtna, bra, det blev bra samtal.

5/5
Kursdeltagare
28 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

5/5
Kursdeltagare
22 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet.

5/5
Kursdeltagare på distans
22 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

5/5
Kursdeltagare
21 dec 2023

Bra exempel vid flera tillfällen. Utbildaren är duktig.

5/5
Kursdeltagare
20 dec 2023

Jan Sankala är den bästa föreläsare jag haft, karismatisk, verbal, pedagogisk och inkluderande. Han hade stor kunskap och erfarenhet i projektledning, jättenöjd!

5/5
Kursdeltagare
20 dec 2023

Jag som gillar att skriva lite egna anteckningar (för att bättre hänga med och hålla fokus) hade emellanåt lite svårt att se var i föreläsningsanteckningarna vi var då de inte r...

Visa mer
4/5
Kursdeltagare
20 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet.

4/5
Kursdeltagare på distans
20 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
20 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

5/5
Kursdeltagare på distans
19 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
19 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
19 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
19 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
19 dec 2023

Bra kursledare, men man hade nog fått mer ut av kursen om den varit live istället

4/5
Kursdeltagare på distans
18 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

5/5
Kursdeltagare på distans
18 dec 2023

Kursmaterialet skulle må bra av en korrläsning - några onödiga språkfel störde upplevelsen. Jag är nöjd med kursen som helhet

3/5
Kursdeltagare på distans
18 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

4/5
Kursdeltagare på distans
15 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

5/5
Kursdeltagare på distans
15 dec 2023

Jag är nöjd med kursen som helhet

Visar 1-25 av 1462 recensioner
1
2
3
4
...
59