Visa utbildning.se som: Mobil

Platsgjutning klass III-U | Online

SIFU
Kort om utbildningen
Valfritt
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: - Distans
   
Distans

Kursbeskrivning

Platsgjutning Klass III är en webbkurs där du får lära dig grundläggande betongteknik och gjutningsprocesser samt kunna följa grundläggande arbetsbeskrivningar.

Betongutbildningen är förinspelad och blandas med filmer, texter och ljud där du som är ny snabbt kan introduceras in i betongyrket. Du har hela tiden med dig vår kursledare Daniel Grytfors som svarar på dina frågor och rättar ditt prov.

Utbildningen är uppdelad i två delar, en teknisk och en praktisk del avslutas med kunskapsprov. Efter godkänt registrerar vi ditt kunskapsbevis på ID06.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Platsgjutning klass III-U | Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Platsgjutning klass III-U | Online!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 90 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Platsgjutning klass III-U | Online från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer