Visa utbildning.se som: Mobil

Bas P / U Byggarbetsmiljösamordnare uppdateringskurs

SIFU
Kort om utbildningen
1 dag
5 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-02-21 08:00 - Göteborg
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
5 900 SEK
2022-02-21

Göteborg
5 900 SEK
2022-06-01

Stockholm
5 900 SEK
2022-09-23

Kursbeskrivning

Kursen är för dig som arbetar som BAS P och/ eller BAS U och har god förståelse för vad rollen innebär men önskar ta del av de senaste uppdateringarna inom arbetsmiljölagstiftning. Kursen lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte, handledning och diskussion utifrån verklighetsbaserade fall som du kan relatera till i din arbetsvardag. Med denna kurs följer du arbetsmiljöverkets rekommendationer om uppdaterad kunskap var femte år och förbereder dig inför en eventuell omcertifiering.

Innan kursen kommer du få möjlighet att skicka in exempel på utmaningar som du står inför i din roll som BAS och önskar diskutera i gruppen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Bas P / U Byggarbetsmiljösamordnare uppdateringskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bas P / U Byggarbetsmiljösamordnare uppdateringskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 72 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bas P / U Byggarbetsmiljösamordnare uppdateringskurs från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer