Visa utbildning.se som: Mobil

Betongelementtillverkning klass III-E (Grundläggande betongteknik)

SIFU
Kort om utbildningen
2 dagar
9 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-22 08:00 - Distans
Distans, Göteborg
Öppen utbildning, Onlineutbildning

Kommande starter
Göteborg
9 900 SEK
2023-10-02

Distans
9 900 SEK
2023-02-22
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Utbildningen Betongelementtillverkning Klass III-E ger dig aktuell kunskap om regler och vad som är viktigt att förstå vid tillverkningen av betongelement och betongvaror. Hantverket vid tillverkning och hantering från avformning via utlastning till montage är kritiskt eftersom betongelementens prestanda är garanterade.

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Betongelementtillverkning klass III-E (Grundläggande betongteknik), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIFU

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och online-utbildningar. Varje år utbildar...


Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIFU

Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Betongelementtillverkning klass III-E (Grundläggande betongteknik)!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 169 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Betongelementtillverkning klass III-E (Grundläggande betongteknik) från SIFU, fyll i dina uppgifter:

Reportage
SIFU

”Nu kan jag se och lösa problem jag tidigare inte ens visste fanns. Mitt arbete har blivit effektivare och mycket roligare!" berättar Timmy Rudegran.

Läs mer
Arbetsledning Steg 1 –SIFU

– Jag fick med mig nya användbara verktyg från kursen som jag kommer kunna ha med mig livet ut – enkla, men väldigt effektiva, berättar Mikael Lahti.

Läs mer